Započnite svoj dan na pravi način!
Preobrazite svoja jutra zdravim navikama za dugoročno dobro zdravlje organizma.
Preobrazite svoja jutra zdravim navikama za dugoročno dobro zdravlje organizma.
Znate li da vaš doručak može imati prehrambene nedostatke?
Tipični jutarnji obroci često sadrže ove uobičajene prehrambene nedostatke:(1-2)
• minerali: kalcij, željezo, kalij, magnezij
• vitamini: D i folna kiselina
• dijetalna vlakna
• fito hranjive tvari iz voća i povrća
Kreirajte svoju personaliziranu zdravu jutarnju rutinu
Vaša vitalnost započinje s početkom svakoga dana
Zdrav doručak(1-2-3) ubrzava metabolizam, obnavlja energiju, podržava pamćenje i kognitivne funkcije te pomaže u upravljanju težinom.
Znanost koja stoji iza ovog programa
Želite znati više o prednostima zdravog jutarnjeg obroka?
Odličan dan započinje odgovarajućim hranjivim tvarima
Važno je započeti dan obrokom bogatim hranjivim tvarima. Pokušajte uključiti visokokvalitetne proteine, složene ugljikohidrate i zdrave masti(4-5).
Izgradite bolju jutarnju rutinu pomoću rješenja Nutrilite™ Morning Nutrition
Uključuje:
• Biljni protein: visokokvalitetni biljni proteini
• vlakna u prahu: tri vrste vlakana za održavanje zdravlja crijeva
• Double X: 12 vitamina, 10 minerala i fito hranjivih tvari
• resurse za podršku stvaranju zdravih navika
Zdravi početak dana s dalekosežnim pozitivnim učincima
Ukusni recepti
kako biste još više uživali u svojim jutarnjim osnovnim hranjivim tvarima
Vježbe joge
kako biste ispraznili um, povezali se sa suštinom svojeg bića i započeli dan uzemljeni i osvježeni.
Jednostavne ideje za vježbanje
koje će revitalizirati vaše tijelo, pomoći vam da spremno zakoračite u jutro i uspješno savladate dan.
Vježbe svjesnosti
promicanje kognitivne jasnoće, regulacije emocija i opće dobrobiti.
Započnite s izgradnjom zdrave jutarnje rutine već sada
Unosite sve osnovne hranjive tvari i izgradite zdrave navike za podršku vitalnosti.
1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337-343. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104-111. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86-92. [19]