Poticajna poslovna putovanja

Amway vas može odvesti na mnoga mjesta!

Amway vas može odvesti na mnoga mjesta!

Uzbudljiva odredišta, nevjerojatna iskustva i dobre prilike za učenje

Vrsta nenovčanih nagrada i poticajna poslovna putovanja su uzbudljiva, značajna iskustva i prilika da upoznate druge ANP-e, razmijenite ideje i dodate novu dimenziju svojim liderskim vještinama kako biste dalje razvijali svoj Amway posao. 

SEMINAR ZA NOVE PLATINE

Seminar za nove Platine izvrsna je prilika kako biste dobili priznanje za izvanredna postignuća tijekom poslovne godine kao nova Platina, naučili nove vještine te se povezali s ANP-ima koji su pokazali sličnu predanost.

Stručni seminar (LTS)

Pridružite se vodećim ANP-ima kako biste proslavili, povezali se i vratili izvanrednu vrijednost svojoj poslovnoj grupi. Očekujte nadahnute poslovne sastanke i vrijedne alate za poslovnu izgradnju te izvrsnu zabavu i razonodu!

Konferencija Dijamanata

Konferencija Dijamanata izvanredan je događaj za lidere koji uživaju u životnim iskustvima, dok surađuju s drugim liderima na poslovnim strategijama na jednom od najspektakularnijih mjesta na svijetu!

Sva događanja podliježu vladinim upozorenjima za putovanja i preporukama o zdravlju i sigurnosti Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) koje ćemo mi nadgledati i redovito vas o njima obavještavati.