Kako započeti Amway posao?

Pokretanje Amway posla nisko je rizično i s malim troškovima ulaganja. Uštedite na naknadi za registraciju i saznajte više o pogodnostima i nagradama za nove Amwayeve nositelje posla.

Pokretanje Amway posla nisko je rizično i s malim troškovima ulaganja. Uštedite na naknadi za registraciju i saznajte više o pogodnostima i nagradama za nove Amwayeve nositelje posla.

Kako se koristi

Pokretanje je lako, a mi ćemo biti uz vas i voditi vas na svakom koraku puta. Započnite s promoviranjem proizvoda i zaradite pri svakoj kupnji svojih registriranih stranaka. Dok razvijate svoj posao, primat ćete dodatne bonuse i nagrade ako budete sponzorirali druge Nositelje posla da učine to isto.


Registrirajte se kao Amwayev nositelj posla

Početak je jednostavan:
 

Naknada za registraciju je samo 29.88 EUR.

Nudimo jamstvo povrata vašeg troška u prvih 90 dana

Nema ni skrivenih troškova! Nakon što se prijavite, vi odlučujete koliko novca (ako želite) ćete potrošiti na svoj posao.

Odmah nakon što se registrirate možete početi kupovati Amwayeve iznimno kvalitetne proizvode. Nikako nemojte propustiti popust na prvu narudžbu!

Popust na prvu narudžbu

Kako bismo bili sigurni da vam – kao ANP-u – pružamo najbolji početak poslovanja, želimo vam ponuditi neke sjajne pogodnosti za naše proizvode kao dobrodošlicu u obitelj Amway.


Kako se ostvaruje:

Pošaljite prvu narudžbu. Možete potrošiti onoliko malo ili puno koliko želite. Ako u prvih 10 dana registracije naručite proizvode u vrijednosti 100 VB (vrijednost boda) ili više, dobivate:

  • besplatnu registraciju (u vrijednosti od 29.88 EUR) ako vašom prvom narudžbom ostvarite najmanje 100 VB.
  • + 15% popusta ako vašom narudžbom ostvarite najmanje 200 VB. Popust se odnosi na narudžbe u vrijednosti do 300 VB (ograničeno na ukupni popust u vrijednosti od najviše 126,69 EUR).

100 – 199 VB popust na prvu narudžbu

Besplatna registracija (29.88 EUR)

200 VB i više (ograničeno na 300 VB)

Besplatna registracija (29.88 EUR) + 15% popusta
Kuponi (100 VB) 1 x 10 EUR kupona na 100 VB*

*Svi novi ANP-i koji se kvalificiraju u prvih 90 dana dobit će kupon s produljenim rokom valjanosti od 90 dana.