Osmišljen zbog sigurnosti

Najlakši i najbrži način za potpisivanje dokumenata online!

Najlakši i najbrži način za potpisivanje dokumenata online!

Što je e-potpis?

Elektronički potpis ili "e-potpis" može zamijeniti vaš rukom potpisan potpis. Prednosti za tvrtke su brže transakcije, manji rizik, bolji nadzor i vidljivost. Najvažnija prednost e-potpisa je njegova jednostavnost i praktičnost za zakonsko odobrenje digitalnih dokumenata.

Je li zakonito i sigurno?

Gotovo sve industrijalizirane zemlje diljem svijeta prepoznaju e-potpis u okviru zakona. Usluge Adobe eSignature prate najnovije internetske sigurnosne politike na svakom koraku koje uključuju aplikacijski kod, mreže i fizičke objekte. Pogledajte Adobe eSignature svjetski pravni priručnik.

Zašto bih trebao/la koristiti e-potpis?

Ovo su neki jedinstveni razlozi između mnogih drugih:

Brz i isplativ

Siguran i legalan

Prijazan okolišu

Kako djeluje?

1. KORAK

Kliknite na gumb „prijavite se sada“

Pristupite dokumentu i započnite proces potpisivanja s jednim klikom.

2. KORAK

Pročitajte dokument

Pročitajte obrazac, zatim kliknite na gumb „kliknite ovdje za potpisivanje".

3. KORAK

Prijavite se i gotovi ste!

Budite sigurni da je vaš e-potpis 100% siguran i zakonit.

Često postavljana pitanja

Kako se potpisuju dokumenti?

E-potpis čini ovaj proces jednostavnijim jer vas vodi kroz dokument i daje upute što trebate napraviti pri svakom koraku. Kada se pregledali dokument, kliknite na prozor za potpis kako biste potpisali i jednostavno upišite svoje ime. Slijedite upute za ispunjavnje obveznih polja. Kada ste spremni za sljedeći dio, jednostavno kliknite na gumb "Sljedeći dio" u donjem lijevom kutu. Nakon završetka, možete podnijeti dokument. Jedan koristan savjet: Uvijek pročitajte upute na vrhu i dnu zaslona!

Može li netko promijeniti dokument nakon što sam ga potpisao/la?

Svaki dokument s elektroničnim potpisom siguran je i zaštićen od izmjena. Kako biste spriječili moguće nedoumice o sigurnosti, primjerak potpisanog dokumenta bit će odmah poslan E-poštom nakon što ste ga podnijeli.

Moj stvarni potpis izgleda sasvim drugačije. Kako potpis može biti važeći?

Sasvim je normalno da vaš elektronički potpis drugačije izgleda od vlastoručnog potpisa, jer je digitalan. Iako ne odgovara vašem vlastoručnom potpisu, još je uvijek zakonit i važeći.

Zar ne može tako svatko potpisati moj dokument?

Sve dok ste jedina osoba koja ima pristup vašem E-mailu, dobivat ćete link na dokument E-mailom i nemate se zašto brinuti.