image/png;;;Inspirational.png

Nadahnjujuće

S Amwayem nikada niste sami u poslu. Osim podrške koju ćete dobiti od vašeg sponzora, Amway će vam osigurati prvoklasni trening, marketing, kvalitetne proizvode i podršku strankama.

  • image/jpeg;;;1.jpgSvoj posao vodite samostalno, ali nikada sami
  • Usmjereni na prodaju
  • image/jpeg;;;3.jpgPostavite ciljeve - odaberite svoj vlastiti ritam
  • image/jpeg;;;4.jpgSve je u vašim rukama!

Svoj posao vodite samostalno, ali nikada sami

Svoj posao vodite samostalno, ali nikada sami

Pored toga, svaki od naših proizvoda ima zagarantirano Amwayevo jamstvo zadovoljstva. Ako vi ili vaše stranke niste u potpunosti zadovoljni s bilo kojim od proizvoda, jednostavno ga vratite i mi ćemo vam vratiti vaš novac. Bez postavljanja pitanja. Kada postanete Amwayev nositelj posla (ANP), bit ćete povezani s više od 3 milijuna ANP-a u više od 80 zemalja i regija. Bit ćete također povezani s lokalnim timom ANP-a koji su ovdje da vam pruže podršku, potiču vas i savjetuju kao članovi vaše poslovne grupe. Vaš sponzor bitan je dio vašeg tima koji će vam pomoći u započinjanju posla i kontinuirano pružati podršku i trening.

 

Kliknite na mapu kako biste pronašli vašu Amwayevu podršku

Usmjereni na prodaju

Usmjereni na prodaju - s Amwayem na vašoj strani možete ostvariti ciljeve koje ste si zacrtali!

Odnosi sa strankama: Za bilo kakva pitanja - kao npr. o registraciji, obnavljanju posla ili o proizvodima - odgovore i pomoć će vam pružiti naši djelatnici zaduženi za odnose sa strankama.

Marketing: Mi podržavamo vašu prodaju uz pomoć DVD-a, internetskih stranica, časopisa i brošura s ciljem da što bolje razvijete svoj posao.

Naručivanje: Vi se pobrinite za prodaju proizvoda, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo kao npr. za obradu narudžbi, račune vaših stranaka i dostavu.

Trening: Besplatni i jednostavni za uporabu online, video treninzi i treninzi uživo samo su jedan od načina na koji s vama možemo podijeliti znanje o uspješnoj izgradnji samostalnog posla.

Postavite ciljeve - odaberite svoj vlastiti ritam

Postavite ciljeve. Odaberite svoj vlastiti ritam. Mi smo ovdje da vam pomognemo da uspijete.

Bez obzira znači li uspjeh dodatnu zaradu za vas i vašu obitelj, veći osjećaj zadovoljstva, stvaranje boljeg života ili nešto sasvim drugo, postavljanje ciljeva u potpunosti ovisi o vama.

Ovo je vaš posao - vi ga vodite

U vašem personaliziranom Poslovnom centru dostupnom na Amwayevoj internetskoj stranici možete upravljati svojim poslom, provjeriti vaš volumen, naručiti proizvode i obnoviti svoj posao.

Sve je u vašim rukama!

Sve je u vašim rukama!

Kao što možete vidjeti, na raspolaganju vam je velika podrška. S online i offline tečajevima, prodajnim poticajima i demonstracijama proizvoda, imate sve što vam je potrebno da budete uspješni koliko želite. Iznad svega, imate i posebnu podršku Amwayevog nositelja posla koji vas je uveo u Amway kako biste lakše podigli svoje poslovanje na "zdrave noge", korak po korak.

Opustite se i uživajte u putovanju. Vi upravljate, a mi smo tu ako nas zatrebate.