S Amwayem nikada niste sami u poslu. Osim podrške koju ćete dobiti od vašeg sponzora, Amway će vam osigurati prvoklasni trening, marketing, proizvode i podršku strankama.

Pored toga, svaki od naših proizvoda ima zagarantirano Amwayevo jamstvo zadovoljstva. Ako vi ili vaše stranke niste u potpunosti zadovoljni s bilo kojim od proizvoda, jednostavno ga vratite i mi ćemo vam vratiti vaš novac. Bez postavljanja pitanja.

Kada postanete Amwayev nositelj posla (ANP), bit ćete povezani s više od 3 milijuna ANP-a u više od 80 zemalja i regija.

Bit ćete također povezani s lokalnim timom ANP-a koji su ovdje da vam pruže podršku, potiču vas i savjetuju kao članovi vaše poslovne grupe. Vaš sponzor bitan je dio vašeg tima koji će vam pomoći u započinjanju posla i kontinuirano pružati podršku i trening.

Vaš posao vodite samostalno, ali nikada sami.

S Amwayem na vašoj strani možete ostvariti ciljeve koje ste si zacrtali!

Odnosi sa strankama: Za bilo kakva pitanja - kao npr. o registraciji, obnavljanju posla ili o proizvodima - odgovore i pomoć će vam pružiti naši djelatnici zaduženi za odnose sa strankama.

Marketing: Mi podržavamo vašu prodaju uz pomoć DVD-a, internetskih stranica, časopisa i brošura s ciljem da što bolje razvijete svoj posao.

Naručivanje: Vi se pobrinite za prodaju proizvoda, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo kao npr. za obradu narudžbi, račune vaših stranaka i dostavu.

Trening: Besplatni i jednostavni za uporabu online, video i treninzi uživo samo su jedan od načina na koji s vama možemo podijeliti znanje o uspješnoj izgradnji samostalnog posla.

Postavite ciljeve. Odaberite svoj vlastiti ritam. Mi smo ovdje da vam pomognemo da uspijete.

Bez obzira znači li uspjeh dodatnu zaradu za vas i vašu obitelj, veći osjećaj zadovoljstva, stvaranje boljeg života ili nešto sasvim drugo, postavljanje ciljeva u potpunosti ovisi o vama.

Ovo je vaš posao - vi ga vodite.

U vašem personaliziranom Poslovnom centru dostupnom na www.amway.hr možete upravljati svojim poslom, provjeriti vaš volumen, naručiti proizvode i obnoviti svoj posao.

Prednosti
Ajax greška

Pojavio se problem prilikom uspostavljanja veze sa serverom. Jeste li izgubili povezivost s mrežom iz nekog razloga? Molimo pokušajte ponovno učitati stranicu ili ponovite radnju još jednom.