Mi vjerujemo da uloženi rad treba nagraditi

Jednostavno rečeno, kroz Plan nagrađivanja za Amwayeve nositelje posla bit ćete nagrađeni vi i drugi ANP-i koje ste sponzorirali za prodaju proizvoda. Zaradu možete ostvariti kroz:

  • Maloprodajnu maržu zarađenu prilikom prodaje proizvoda strankama.
  • Mjesečne bonuse za uspješnost u rasponu od 3% do 21% poslovnog volumena ovisno o vašoj mjesečnoj produktivnosti.
  • Mjesečne i godišnje bonuse za vodstvo i druge novčane nagrade i poslovne poticaje koji se temelje na prodaji vaše sponzorirane grupe.

Jednostavni koraci do uspjeha

Prvi korak: Učenje. Jedini put do potpunog razumijevanja vaših proizvoda jest kroz njihovo korištenje. Dok ih predstavljate kao rješenje za vaše stranke vrlo je važno znati kako ovi proizvodi djeluju.

Drugi korak: Prodaja. Kako budete više znali o proizvodima tako ćete sve više i više prepoznavati ljude oko vas koji traže upravo ono što vi nudite kroz svoj Amwayev posao. Maloprodaja je najlakši način da zaradite novac kroz vaš Amwayev posao.

Treći korak: Sponzoriranje. Za neke od vaših prijatelja, vaši proizvodi su rješenja koja su tražili. Za neke druge će privlačna biti upravo Amwayeva poslovna prilika, ukoliko traže posao s kojim mogu ostvariti svoje ciljeve. Ako budete njihov sponzor, možete dobivati nagradu i za njihov postignuti volumen prodaje. Veoma je jednostavno. Prijavite se već danas i pokrenite vaš Amwayev posao.

Kako djeluje Amway?
Ajax greška

Pojavio se problem prilikom uspostavljanja veze sa serverom. Jeste li izgubili povezivost s mrežom iz nekog razloga? Molimo pokušajte ponovno učitati stranicu ili ponovite radnju još jednom.