Popusti na prvu narudžbu

*Brzi Start! popust dostupan je samo jednom u prvih 10 dana. Popust se ne odnosi na: literaturu, sadašnje promocije i stalne ponude.
*Uštedite 10% na vašoj prvoj narudžbi u vrijednosti od 100 VB do 200 VB.
*Ako je vaša prva narudžba u vrijednosti većoj od 200 VB (do 300 VB), ostvarit ćete pravo na popust od 15%.

Za više informacija, molimo kliknite ovdje.


Jamstvo zadovoljstva

Ako niste u potpunosti zadovoljni, molimo vratite proizvod kako bismo vam ga zamijenili bez dodatnih naknada, kako biste dobili puni iznos prilikom kupovine drugog Amwayevog proizvoda, ili kako biste primili povrat pune kupovne cijene. Ovo jamstvo ne odnosi se na Amwayeve proizvode: (i) koji su korišteni u svrhe koje se ne ubrajaju u njihovu namjenu u normalnoj kućnoj uporabi; (ii) koji su namjerno oštećeni ili su se upotrebljavali za krivu svrhu; (iii) proizvode koje Amway distribuira, a koji imaju određeno razdoblje povrata, i/ili (iv) one proizvode koji su pokriveni izričito napisanim jamstvom.


Amwayeve marke

*Izvor: agencija Euromonitor International Limited, Vitamini i dodaci prehrani, svijet, GBN, maloprodajna cijena, raspon postotka, 2019.
*Izvor: Euromonitor International Limited; podaci o Ljepoti i Osobnoj njezi za 2020., kategorija i potkategorija premium kozmetike i njege kože; svjetska maloprodajna cijena, 2019.


Prodaja proizvoda

*Samo Amwayevi nositelji posla koji su registrirani za obavljanje poslovne djelatnosti pri nadležnim državnim i poreznim tijelima ovlašteni su primati nagrade za uspješnost i prihod koji proizlazi iz prodaje.