image/png;;;first-order-953.png

Popusti i kuponi prve narudžbe
* Brzi Start! popust dostupan je samo jednom u prvih 10 dana. Popust se ne odnosi na: literaturu, sadašnje promocije i stalne ponude .
* Uštedite 10% na vašoj prvoj narudžbi u vrijednosti od 100 VB do 200 VB.
* Ako je vaša prva narudžba u vrijednosti većoj od 100 VB, ostvarit ćete pravo na svoj prvi kupon bez obzira jeste li naručili online ili offline. Od tada svaka narudžba u sklopu kalendarskog mjeseca je uključena u akumuliranje VB-a. U svakom mjesecu u kojem je akumulirano 100 VB ostvarujete pravo na jedan kupon u vrijednosti od 37,5 HRK.

Za potpune uvjete i pravila Programa kupona , molimo kliknite ovdje.

image/jpeg;;;satisfaction-952.png.jpg

Jamstvo zadovoljstva
Ako niste u potpunosti zadovoljni, molimo vratite proizvod kako bismo vam ga zamijenili bez dodatnih naknada, kako biste dobili puni iznos prilikom kupovine drugog Amwayevog proizvoda, ili kako biste primili povrat pune kupovne cijene. Ovo jamstvo ne odnosi se na Amwayeve proizvode: (i) koji su korišteni u svrhe koje se ne ubrajaju u njihovu namjenu u normalnoj kućnoj uporabi; (ii) koji su namjerno oštećeni ili su se upotrebljavali za krivu svrhu; (iii) proizvode koje Amway distribuira, a koji imaju određeno razdoblje povrata, i/ili (iv) one proizvode koji su pokriveni izričito napisanim jamstvom.

image/png;;;brands-952.png

Amwayeve marke

* Izvor: agencija Euromonitor International Limited, Vitamini i dodaci prehrani, svijet, GBN, maloprodajna cijena, raspon postotka, 2019.
* Izvor: Euromonitor International Limited; podaci o Ljepoti i Osobnoj njezi za 2020., kategorija i potkategorija premium kozmetike i njege kože; svjetska maloprodajna cijena, 2019.

image/png;;;products-95.png

Prodaja proizvoda
* Samo Amwayevi nositelji posla koji su registrirani za obavljanje poslovne djelatnosti pri nadležnim državnim i poreznim tijelima ovlašteni su primati nagrade za uspješnost i prihod koji proizlazi iz prodaje.