Kontaktirajte nas

Greške provjere obrasca

Razlog kontakta:

Detalji o kontaktu

Ime:
Broj telefona:Molimo kliknite na padajuću strelicu pokraj simbola zastavice te odaberite zastavicu zemlje u kojoj živite. Na primjer, hrvatski mobilni broj bit će formatiran na sljedeći način: +385 91 000 0000
E-mail adresa:

Adresa

Adresa 1. redak:
Adresa 2. redak:
Poštanski broj:
Grad:Najprije unesite poštanski broj.
Poruka:
Amway me može u budućnosti kontaktirati zbog povratnih informacija o kvaliteti:
Unesite znakove koje vidite u slici niže:
OdustaniPošalji
 
Ajax greška

Pojavio se problem prilikom uspostavljanja veze sa serverom. Jeste li izgubili povezivost s mrežom iz nekog razloga? Molimo pokušajte ponovno učitati stranicu ili ponovite radnju još jednom.

 
 

Kolačići na Amwayevoj internetskoj stranici

Kolačiće koristimo za statističku analizu, prikupljanje i izvještavanje informacija o tome kako koristite našu internetsku stranicu te kako bismo vam pružili najrelevantnije iskustvo. Kolačići prikupljaju podatke na način koji nikoga izravno ne identificira.

Amway koristi kolačiće (eng. "Cookies") na ovim stranicama. Korištenjem ove internetske stranice prihvaćate njihovo korištenje. Dodatne informacije mogu se naći u našem odjeljku "Sigurnost" - "Privatnost podataka".

cookie

Potrebni kolačići

(Uvijek aktivno)
Osnovni kolačići pružaju osnovne funkcije kao što su sigurnost, upravljanje mrežom i dostupnost. Te kolačiće možete blokirati u pregledniku, no u tom slučaju određeni dijelovi internetske stranice možda neće raditi.

Analitički kolačići

Ovi su kolačići potrebni da bi se vidjelo kako korisnici koriste našu internetsku stranicu i kako možemo poboljšati rad stranice

Marketing

Ovi nam kolačići trebaju kako bismo učinili reklame na našoj stranici relevantnijim za vas