GINTARAS SMILGIUS

ANP/SK+ #9351387

Posjećujete stranicu ANP/SK+-a: https://www.amway.hr/user/smilgius/lt
Posjećujete privatnu stranicu ANP/SK+-a. Sve informacije niže kreirane su od strane ovog ANP/SK+-a. Kako biste pregledali službene informacije Amwaya, molimo koristite gornji izbornik.
 
Pozdrav prijatelji! Uskoro će proći 12 godina od kada surađujem s Amwayem i mogu reći da je ovo sjajno vrijeme za mene, stjecanje znanja, usavršavanje, osobni rast. U ovoj tvrtki osoba stječe potpuno različite vrijednosti, posebno u izgradnji međuljudskih odnosa. Ovo je neprocjenjivo iskustvo :)

Gradi posao skupa sa mnom

Kontaktirajte me

E-mail:
Telefon:
+447908126579

Posjetite moj internetski profil

Posjetitelji

Ajax greška

Pojavio se problem prilikom uspostavljanja veze sa serverom. Jeste li izgubili povezivost s mrežom iz nekog razloga? Molimo pokušajte ponovno učitati stranicu ili ponovite radnju još jednom.

 
 

Kolačići na Amwayevoj internetskoj stranici

Kolačiće koristimo za statističku analizu, prikupljanje i izvještavanje informacija o tome kako koristite našu internetsku stranicu te kako bismo vam pružili najrelevantnije iskustvo. Kolačići prikupljaju podatke na način koji nikoga izravno ne identificira.

Amway koristi kolačiće (eng. "Cookies") na ovim stranicama. Korištenjem ove internetske stranice prihvaćate njihovo korištenje. Dodatne informacije mogu se naći u našem odjeljku "Sigurnost" - "Privatnost podataka".

cookie

Potrebni kolačići

(Uvijek aktivno)
Osnovni kolačići pružaju osnovne funkcije kao što su sigurnost, upravljanje mrežom i dostupnost. Te kolačiće možete blokirati u pregledniku, no u tom slučaju određeni dijelovi internetske stranice možda neće raditi.

Analitički kolačići

Ovi su kolačići potrebni da bi se vidjelo kako korisnici koriste našu internetsku stranicu i kako možemo poboljšati rad stranice

Marketing

Ovi nam kolačići trebaju kako bismo učinili reklame na našoj stranici relevantnijim za vas