DUBRAVKA JERKOVIĆ HORVAT

ANP/SK+ #4961962

Posjećujete stranicu ANP/SK+-a: https://www.amway.hr/user/duda2
Posjećujete privatnu stranicu ANP/SK+-a. Sve informacije niže kreirane su od strane ovog ANP/SK+-a. Kako biste pregledali službene informacije Amwaya, molimo koristite gornji izbornik.
 
Iskoristite priliku za korištenje vrhunskih proizvoda!
- Uz pomoć najboljeg iz prirode - NUTRILITE- sačuvajte, poboljšajte i održavajte dobro stanje svog organizma i vitalnost!
- Ljepotu održite i mladolikost produžite i uz preparativnu i dekorativnu kozmetiku ARTISTRY, jednog od pet najjačih brendova u svijetu!
- Uz revolucionarni E-SPRING pijte čistu, izvorsku vodu izvrsnog okusa, koja dolazi iz slavine i ne morate više nikad kupovati vodu u bocama!
- Svakako ne propustite održavati osobnu higijenu i njegovati svoje tijelo uz G&H, a kosu učinite lijepom i zdravom uz pomoć SATINIQUE-a!
- iCOOK je najbolji izbor za pripremanje brzih i zdravih obroka uz veliku uštedu energije, a da nikad više ne morate kupovati novo posuđe!
- Uz AMWAY HOME brand sa lakoćom održavajte čistoću svog doma i rublja (da dugo izgleda kao novo), štiteći svoj i naš okoliš!
... Živite ekonomično uz uštedu novca i vremena!
.... A uza sve to, AMWAY vam nudi i poslovnu mogućnost za ostvarivanje dodatne zarade !!
PRIDRUŽITE NAM SE I PROVJERITE!

Moje vijesti

28-01-2021Home Marketing Plan

Naučite ponešto iz područja financijske inteligencije!
Saznajte kako najbolje sačuvati zdravlje i ljepotu, te kako očuvati svoj okoliš! Kako uštedjeti korištenjem kvalitetnih proizvoda i kako istovremeno iskoristiti Amway-evu poslovnu mogućnost za dodatnu zaradu!
Ako ste znatiželjni i dovoljno ambiciozni, odvojite sat vremena za sebe, obratite nam se i umjesto održavanja Marketing Plana u vašem domu, zbog ove Covid situacije, poslat ćemo vam detaljne info mail-om.
1-1 od1 stavka/e
Stavaka po stranici:
 

Kontaktirajte me

E-mail:

Zatražite sastanak

Ako trebate savjet, prezentaciju ili želite prelistati brošuru ili katalog proizvoda, molim kontaktirajte me.

Greške provjere obrasca

Ime:
Telefon:
E-mail:
Komentar:
Pošalji

Gradi posao skupa sa mnom

Ajax greška

Pojavio se problem prilikom uspostavljanja veze sa serverom. Jeste li izgubili povezivost s mrežom iz nekog razloga? Molimo pokušajte ponovno učitati stranicu ili ponovite radnju još jednom.

 
 

Kolačići na Amwayevoj internetskoj stranici

Kolačiće koristimo za statističku analizu, prikupljanje i izvještavanje informacija o tome kako koristite našu internetsku stranicu te kako bismo vam pružili najrelevantnije iskustvo. Kolačići prikupljaju podatke na način koji nikoga izravno ne identificira.

Amway koristi kolačiće (eng. "Cookies") na ovim stranicama. Korištenjem ove internetske stranice prihvaćate njihovo korištenje. Dodatne informacije mogu se naći u našem odjeljku "Sigurnost" - "Privatnost podataka".

cookie

Potrebni kolačići

(Uvijek aktivno)
Osnovni kolačići pružaju osnovne funkcije kao što su sigurnost, upravljanje mrežom i dostupnost. Te kolačiće možete blokirati u pregledniku, no u tom slučaju određeni dijelovi internetske stranice možda neće raditi.

Analitički kolačići

Ovi su kolačići potrebni da bi se vidjelo kako korisnici koriste našu internetsku stranicu i kako možemo poboljšati rad stranice

Marketing

Ovi nam kolačići trebaju kako bismo učinili reklame na našoj stranici relevantnijim za vas