DUBRAVKA JERKOVIĆ HORVAT

ANP/SK+ #4961962

Posjećujete stranicu ANP/SK+-a: http://www.amway.hr/user/duda2
Posjećujete privatnu stranicu ANP/SK+-a. Sve informacije niže kreirane su od strane ovog ANP/SK+-a. Kako biste pregledali službene informacije Amwaya, molimo koristite gornji izbornik.
 
Iskoristite priliku za korištenje vrhunskih proizvoda!
- Uz pomoć najboljeg iz prirode - NUTRILITE- sačuvajte, poboljšajte i održavajte dobro stanje svog organizma i vitalnost!
- Ljepotu održite i mladolikost produžite i uz preparativnu i dekorativnu kozmetiku ARTISTRY, jednog od pet najjačih brendova u svijetu!
- Uz revolucionarni E-SPRING pijte čistu, izvorsku vodu izvrsnog okusa, koja dolazi iz slavine i ne morate više nikad kupovati vodu u bocama!
- Svakako ne propustite održavati osobnu higijenu i njegovati svoje tijelo uz G&H, a kosu učinite lijepom i zdravom uz pomoć SATINIQUE-a!
- iCOOK je najbolji izbor za pripremanje brzih i zdravih obroka uz veliku uštedu energije, a da nikad više ne morate kupovati novo posuđe!
- Uz AMWAY HOME brand sa lakoćom održavajte čistoću svog doma i rublja (da dugo izgleda kao novo), štiteći svoj i naš okoliš!
... Živite ekonomično uz uštedu novca i vremena!
.... A uza sve to, AMWAY vam nudi i poslovnu mogućnost za ostvarivanje dodatne zarade !!
PRIDRUŽITE NAM SE I PROVJERITE!

Moje vijesti

28-06-2017Home Marketing Plan

Naučite ponešto iz područja financijske inteligencije!
Saznajte kako najbolje sačuvati zdravlje i ljepotu, te kako očuvati svoj okoliš! Kako uštedjeti korištenjem kvalitetnih proizvoda i kako istovremeno iskoristiti Amway-evu poslovnu mogućnost za dodatnu zaradu!
Ako ste znatiželjni i dovoljno ambiciozni, odvojite sat vremena za sebe, obratite nam se i dogovorite Marketing Plan. Po vašoj želji, pozovite i svoje prijatelje, pa vas možemo posjetiti u vašem domu!
1-1 od1 stavka/e
Stavaka po stranici:
 

Kontaktirajte me

E-mail:

Zatražite sastanak

Ako trebate savjet, prezentaciju ili želite prelistati brošuru ili katalog proizvoda, molim kontaktirajte me.

Greške provjere obrasca

Ime:
Telefon:
E-mail:
Komentar:
Pošalji

Gradi posao skupa sa mnom

Ajax greška

Pojavio se problem prilikom uspostavljanja veze sa serverom. Jeste li izgubili povezivost s mrežom iz nekog razloga? Molimo pokušajte ponovno učitati stranicu ili ponovite radnju još jednom.