image/png;;;Accessible.png

Pristupačni

Amway uvijek pronalazi nove načine kako bi vam pružio podršku i pomogao vam da postanete najbolji. Internet je idealan za to jer su online resursi dostupni 24 sata dnevno u cijelom svijetu.
Kao novi ANP/SK+, imat ćete ekskluzivan pristup bogatstvu važnih informacija na Amwayevoj internetskoj stranici vaše zemlje - od detaljnih opisa proizvoda do važećih ponuda i poslovne edukacije.

  • image/jpeg;;;1.jpgAmway u pokretu
  • image/jpeg;;;3.jpgAmwayeva akademija
  • image/jpeg;;;4.jpgPočnite s e-learningom
  • image/jpeg;;;5.jpgDemonstracije proizvoda
  • Amwayevi promotivni proizvodi

Amway u pokretu

image/png;;;Amway App.png

Amway u pokretu!

Amwayeva poslovna aplikacija
Vi kao Amwayev nositelj posla/Stalni kupac Plus možete upravljati svojim poslom u pokretu uz potpunu uslugu  poslovnih aplikacija za Android i Apple mobilne uređaje. Koristite integriranu upravljačku ploču za provjeru vaših ažuriranih mjesečnih volumena prodaje, za pregledavanja proizvoda u Amwayevoj trgovini i pristup drugim službenim Amwayevim aplikacijama kada su vam potrebne. Ponesite svoj posao sa sobom gdje god idete i razvijajte ga u pokretu!

Također, uživajte i u drugim mobilnim aplikacijama koje su vam na raspolaganju:

Amwayev kalkulator prihoda
Ovaj alat osmišljen je za vas za pokazivanje primjera potencijalne zarade.

Amwayeva akademija

image/png;;;academy.png

Amwayeva akademija

Od svog osnutka 2009. godine Amwayeva akademija nudi obuku za ANP/SK+-e na 26 jezika u cijeloj Europi. Najfleksibilniji način obuke naš je online e-learning program, s tečajevima za samostalno učenje i živom online edukacijom s timom Amwayevih stručnjaka. Obuka u učionicama dostupna je Amwayevim nositeljima posla/ Stalnim kupcima plus koji žele postati poduzetnici i već dobro poznaju naše proizvode i marke. Obuka u učionicama dostupna je u Amwayevim centrima širom Europe.

Amwayeva akademija surađuje s nekoliko vrlo uglednih sveučilišta, agencija i korporativnih akademija, kao i sa iskusnim Amwayevim poduzetnicima, te je član European Corporate Learning Foruma (ECLF) od 2009.

Počnite s e-learningom

image/png;;;start.png

Počnite s e-learningom

Najbolje je da počnete vašu Amwayevu obuku sami, obrazujući se online. Pronađite predavanja, brošure, e-knjige i mnoge druge materijale za unapređenje vašeg znanja na  www.amway.hrSadržaj za trening dostupan je samo Amwayevim nositeljima posla.

Sve je potpuno besplatno i dostupno svim Amwayevim nositeljima posla/Stalnim kupcima plus 24 sata dnevno. e-learning tečaj pokazat će vam kako prezentirati proizvode, dobiti pozitivan odgovor od kupaca, voditi svoje poslovanje i mnoge druge korisne stvari. 

Nakon što ste se registrirali i primili svoje korisničke detalje, odmah krenite s prvim online tečajem. Na kraju predavanja morat ćete proći kratki online test kako biste mogli ispisati svoju diplomu s prijeđenog tečaja.

Demonstracije proizvoda

image/png;;;333081.png

Demonstracije proizvoda

Kada predstavljate proizvode kupcima, najuvjerljiviji su oni argumenti koji počivaju na osobnom iskustvu.

Naš online media centar prepun je demonstracijskih video uradaka koje ćete jednostavno ponoviti. Posjetite www.amwaymedia.eu već danas!

Amwayevi promotivni proizvodi

Amwayevi promotivni proizvodi

Posebne torbe za vašu demonstracijsku opremu dostupne su po narudžbi, zajedno s vrećicama, brendiranim odjevnim predmetima i mnogim drugim artiklima. Amway ima sve što vam je potrebno da ostavite izvrstan profesionalan dojam kod vaših kupaca.

POČNITE ODMAH