image/png;;;amway3.png

Mali rizik - mali troškovi

Malo početno ulaganje i 100%-tno jamstvo zadovoljstva na veliku većinu proizvoda.
Osim toga, dobit ćete podršku u izgradnji vašeg posla od vašeg sponzora i drugih Amwayevih nositelja posla, kao i  Amwayevog odjela za odnose sa strankama koji će odgovoriti na bilo koje vaše pitanje.

image/png;;;319737.png

Mali rizik - Amwayevo jamstvo zadovoljstva

Stojimo iza kvalitete Amwayevih proizvoda i jamčimo vaše zadovoljstvo tim proizvodima. Ako niste u potpunosti zadovoljni, molimo vratite proizvod kako bismo vam ga zamijenili bez dodatnih naknada, kako biste dobili puni iznos prilikom kupovine drugog proizvoda kojeg Amway distriburia, ili kako biste primili povrat pune kupovne cijene. Ovo jamstvo ne odnosi se na Amwayeve proizvode: (i) koji su korišteni u svrhe koje se ne ubrajaju u njihovu namjenu u normalnoj kućnoj uporabi; (ii) koji su namjerno oštećeni ili su se upotrebljavali za krivu svrhu; (iii) proizvode koje Amway distribuira, a koji imaju određeno razdoblje povrata, i/ili (iv) one proizvode koji su pokriveni izričito napisanim jamstvom. Za detaljnije informacije kontaktirajte svog ANP-a ili Amway.

image/png;;;319744.png

Mali troškovi - za pokretanje vašeg Amwayevog posla

Možete pokrenuti vaš AMWAY™ posao minimalnim ulaganjem. Kao registrirani novi Amwayev nositelj posla dobit ćete Start! komplet s detaljnim vodičem kako bismo vam pomogli u razumijevanju posla i korištenju programa nagrađivanja.
Kada se registrirate moći ćete također naručiti dodatan Poslovna mogućnost - komplet s još manjim ulaganjem. Dobit ćete određene proizvode standardne veličine za isprobavanje i mnogo uzoraka za podijeliti. Također ćete dobiti kataloge proizvode i alate za upoznavanje vaših stranaka s proizvodima i vodič s uputstvima kako možete ponovo zaraditi iznos koji ste uložili u vaš komplet.

POČNITE ODMAH

Upoznavanje s Amway poslom i načinom na koji možete pronaći fleksibilan dodatni prihod