image/png;;;amway3.png

Mali rizik - mali troškovi

Malo početno ulaganje i 100%-tno jamstvo zadovoljstva na veliku većinu proizvoda.
Osim toga, dobit ćete podršku u izgradnji vašeg posla od vašeg sponzora i drugih Amwayevih nositelja posla, kao i  Amwayevog odjela za odnose sa strankama koji će odgovoriti na bilo koje vaše pitanje.

image/png;;;319737.png

Mali rizik - Amwayevo jamstvo zadovoljstva

Stojimo iza kvalitete Amwayevih proizvoda i jamčimo vaše zadovoljstvo tim proizvodima. Ako niste u potpunosti zadovoljni, molimo vratite proizvod kako bismo vam ga zamijenili bez dodatnih naknada, kako biste dobili puni iznos prilikom kupovine drugog proizvoda kojeg Amway distriburia, ili kako biste primili povrat pune kupovne cijene. Ovo jamstvo ne odnosi se na Amwayeve proizvode: (i) koji su korišteni u svrhe koje se ne ubrajaju u njihovu namjenu u normalnoj kućnoj uporabi; (ii) koji su namjerno oštećeni ili su se upotrebljavali za krivu svrhu; (iii) proizvode koje Amway distribuira, a koji imaju određeno razdoblje povrata, i/ili (iv) one proizvode koji su pokriveni izričito napisanim jamstvom. Za detaljnije informacije kontaktirajte svog ANP-a ili Amway.

image/png;;;319744.png

Mali troškovi - za pokretanje vašeg Amwayevog posla

Možete pokrenuti vaš AMWAY™ posao minimalnim ulaganjem. Kao registrirani novi Amwayev nositelj posla dobit ćete Start! komplet s Katalogom proizvoda, Cjenikom i kratkom brošurom kako bismo vam pomogli u razumijevanju posla i korištenju programa nagrađivanja.

Svaki novi Amwayev nositelj posla (ANP) / Stalni Kupac plus (SK+) registriran u razdoblju od 1. ožujka 2019. do 29. veljače 2020. i koji ima 50 OVB sa svojom prvom narudžbom bit će besplatno registriran. Vremensko ograničenje za Prvu narudžbu je 10 dana.

POČNITE ODMAH

Upoznavanje s Amway poslom i načinom na koji možete pronaći fleksibilan dodatni prihod