NOVO! bodykey™ instant obroci – jednostavan i ukusan način u podršci postizanja vaših ciljeva programa smanjenja tjelesne težine.


Otkrijte novi, ukusan način za kontrolu porcija i unos kalorija s bodykey instant obrocima. Odaberite iz širokog asortimana proizvoda koji su osmišljeni kako bi zadovoljili vaše potrebe.

image/jpeg;;;circles_CROATIA.jpg

Kako djeluju ovi proizvodi?


Imajući na umu da smo svi različiti i imamo vlastite potrebe, Amway je razvio tri varijante svakog bodykey instant obroka - za smanjenje apsorpcije ugljikohidrata, za smanjenje apsorpcije masnoće i uravnoteženu apsorpciju - s bojama koji će vam pomoći izabrati pravi obrok.

Kako biste mogli uživali u ovim ukusnim instant obrocima, sve što trebate učiniti je odlučiti koja vam vrsta instant obroka najviše odgovara. Trebate unositi manje masnoće? Odaberite proizvod s manje masnoće. Ako vjerujete da unosite previše ugljikohidrata, zašto ne biste probali proizvod s manje ugljikohidrata. Međutim, ako smatrate da trebate jednako smanjiti apsorpciju ugljikohidrata i masnoće, onda možete odabrati instant obroke za uravnoteženu apsorpciju.

Nakon što ste odlučili koji vam instant obrok najbolje odgovara, jednostavno zamijenite jedan obrok dnevno s bodykey instant obrokom. To će vam pomoći da uštedite vrijeme i kontrolirate kvalitetu i količinu hrane koju jedete. Kombinirajte praktičnost jednog instant obroka dnevno s dva redovita obroka i dobit ćete raznoliku i dobro uravnoteženu dnevnu prehranu.

Uživajte u svom obroku!


Spektar bodykey proizvoda primamljivih okusa koji vam osiguravaju potrebne osnovne hranjive sastojke i omogućuju vam uživanje u raznolikim obrocima. Odaberite od sljedećih ukusnih okusa: kremasti napitci - s okusom čokolade ili vanilije; proteinske pločice - s okusom crvenog voća ili čokolade.

Kliknite ovdje kako biste naručili odmah
 

image/jpeg;;;tea.jpg

Koristan gutljaj.


Također je pametno potruditi se jesti svaki obrok sporije - zbog bolje probave - i piti puno vode kako biste osigurali adekvatan unos tekućine što je važno za sve tjelesne mehanizme, pogotovo kada ste na dijeti.

A bodykey vam u tome može pomoći. Novi bodykey biljni čaj optimalna je pomoć tijekom provođenja bilo kojeg  programa smanjenja tjelesne težine i ukusna zamjena za vodu.

image/jpeg;;;additional.jpg

Dodatna podrška.


Osim toga, u širokom rasponu NUTRILITE™ proizvoda, prirodno dobiveni dodaci prehrani ne samo da igraju važnu ulogu kao nadomjesci za nedostatnu prehranu, već i povećavaju vašu razinu energije, pomažu u probavi i održavaju vašu fizičku kondiciju dok ste na dijeti ili dok vježbate.

Koristite NUTRILITE omega-3 kompleks ukoliko ne jedete ribu barem dvaput tjedno, NUTRILTE biljni protein za održavanje mišićne mase i zdravih kostiju te NUTRILTE vlakna u prahu kao izvrsnu potporu vašem probavnom sustavu.

Kliknite ovdje kako biste naručili odmah
 

Obuzdajte svoj apetit s NUTRILITE™ Sredstvom za kontrolu apetita!

NUTRILITE™ Sredstvo za kontrolu apetita omogućuje vam kontrolu vaše tjelesne težine i sprječava potrebu za prejedanjem. Kada se konzumira, Sredstvo za kontrolu apetita privlači vodu i zatim se pretvara u gel koji djelomično ispunjava želudac. Pruža vam osjećaj sitosti i veću kontrolu veličine obroka. Tajna je u njegovom prirodnom sastojku glukomananu – prirodnom dijetalnom vlaknu dobivenom od korijena biljke Konjac. Sredstvo za kontrolu apetita odgovara svim tipovima prehrane i posebno se preporučuje osobama koje provode bodykey by NUTRILITE™ program.

Naručite

Uspjeh.


Vaš program smanjenja tjelesne težine je vaš osobni program i samo vi možete znati što ostvarivanje ciljane težine znači za vas. To može biti prilika da stanete u određenu odjeću ili dobijete dovoljno samopouzdanja da se prijavite za novi posao. bodykey ne mjeri uspjeh samo po izgubljenim kilogramima, već i po tome koliko ste sretniji i koliko se osjećate bolje sa svojim tijelom.