ARTISTRY intenzivna njega kože

Inspirirana vrhunskim svjetskim dostignućima u njezi kože, ARTISTRY intenzivna njega kože pruža alternativu odlasku u kozmetički salon i osigurava njegu kože u udobnosti vašeg doma. Ciljani tretmani za specifične znakove starenja kože koriste se mješavinom enzima i prirodnih ekstrakata koji čine kožu glađom i vidljivo ju obnavljaju.

image/png;;;Targeted to produce results.png

Ciljana njega

Inspirirana svjetskim ekskluzivnim klinikama za njegu kože, liniju za intenzivnu njegu kože osmislili su znanstvenici istraživači njege kože kako bi osigurali pravu alternativu dermatološkim tretmanima. Tretmani koje se provode u udobnosti vašeg doma ciljani su tretmani za uklanjanje specifičnih znakova starenja kože. Na primjer, naš ekskluzivni Obnavljajući peeling linije za intenzivnu njegu kože djeluje u skladu s pH-om kože te nježno oživljuje i obnavlja kožu za manje od 8 minuta uz pomoć mješavine enzima i prirodnih ekstrakata koji s lakoćom odstranjuju odumrle stanice kože dok istovremeno održavaju normalnu vlažnost kože. Dugotrajne pogodnosti njege protiv starenja kože su vraćanje čvrstoće i blistavosti koži, izjednačavanje tena kože, poboljšanje njene blistavosti te smanjenje pojave bora. Linija za intenzivnu njegu kože zreloj koži daje vidljive rezultate.

Glađe, svježije, mekše… To je intenzivno!

image/png;;;Clinical research, dermatologist results.png

Kliničko istraživanje, dermatološki rezultati

ARTISTRY linija za intenzivnu njegu kože postiže iste rezultate kao i dermatolozi, što je proizašlo iz neprekidnih istraživanja na iznimno visokoj razini od strane naših istraživača njege kože. Sastojci uključuju jedinstvene proteolitičke enzime dobivene iz gljiva, ulja sjemenki i liposoma koji su svi pažljivo proizvedeni i klinički testirani. ARTISTRY istinska znanost postiže vidljive rezultate u obnovi kože i dugoročno djeluje protiv starenja kože što možete vidjeti i osjetiti.

image/jpeg;;;latest_product.jpg

Serum za učvršćivanje kože i njegu protiv bora

Sljedeća generacija proizvoda s retinolom sadrži snažne sastojke koji povećavaju kolagen te osiguravaju visokoučinkoviti, a istodobno nježni noćni serum za obnavljanje kože. Probudite se s kožom koja odiše zdravljem i izrazito poboljšanom elastičnošću te smanjenim borama tijekom vremena. Razvijen u suradnji s vodećim deramatološkim istraživačkim sveučilištom, ovaj klinički testiran proizvod obnavlja prirodnu strukturu kože. Pokreće maksimalnu obnovu kože upravo tamo gdje je to potrebno uz pomoć ekskluzivnog ciljanog kompleksa.

image/png;;;artistry_intensive_skincare_small_picture.png

 

Artistry 14- dnevni noćni obnavljajući program

Intenzivan tretman postiže 7 razina obnove kože i 7 blagodati za kožu u samo 14 noći i obnavlja kožu te poboljšava njenu glatkoću kao nikada prije. ARTISTRY 14-dnevni noćni obnavljajući program djeluje čak 75% brže od normalnog procesa obnove kože za postizanje mladolikog izgleda kože.