image/jpeg;;;l1.jpg

SLUŽBENI DODACI PREHRANI AC MILANA

Njihov uspjeh: legendaran
Njihovi dodaci prehrani: NUTRILITE™

AC Milan jedan je od najboljih nogometnih klubova u Europi. Stoga, ne iznenađuje činjenica da iza brojnih naslova stoje izvrsni igrači i treneri. Ali to nije sve, tu je i – NUTRILITE™ marka dodataka prehrani.

NUTRILITE™ marka službeni je dobavljač dodataka prehrani AC Milana od 2008., koja sportašima osigurava poboljšanu prehranu i pomaže u postizanju vrhunskih rezultata. Zajedno pomičemo granice učinkovitosti sportaša.

 

OPTIMALNA UČINKOVITOST

Suradnja između jednog od najuspješnijih svjetskih nogometnih klubova i globalnog lidera u dodacima prehrani nije bila slučajna. NUTRILITE™ marka i AC Milan dijele zajedničku filozofiju:

OPTIMALNA UČINKOVITOST
ZAHTIJEVA OPTIMALNU PREHRANU

A budući da NUTRILITE™ proizvodi koriste prirodne sastojke, nije iznenađenje da MilanLab vjeruje našim dodacima prehrani kako bi dobio više od svojih igrača.

image/jpeg;;;l2.jpg

MILAN LAB

Od 2008. NUTRILITE™ stručnjaci surađuju s liječnicima i stručnjacima MilanLab-a kako bi ustanovili pojedinačne potrebe Milanovih igrača i sastavili individualni plan prehrane. Micheline Vargas, DrPH, CNS, RCEP, znanstvenica je marke NUTRILITE™ koja sakuplja podatke o prehrani, genetici i načinu života igrača. Koristeći te informacije, ona zajedno s liječnikom AC Milana, dr. Dolcijem, i voditeljem odjela za biokemiju MilanLab-a, dr. Avaldijem, predlaže promjenu prehrane i uporabu određenih NUTRILITE dodataka prehrani.

Čak i vrhunski sportaši mogu imati nedostatak važnih hranjivih tvari u svojoj prehrani. Stvaranjem uravnotežene prehrane i nadomještanjem nedostatka hranjivih tvari s NUTRILITE dodacima prehrani, naši stručnjaci poboljšali su fizičku spremnost Milanovih igrača.

image/jpeg;;;l3.jpg

USPJESI

Više od 90% igrača AC Milana zadovoljni su s NUTRILITE™ programom prehrane, a njihovi najnoviji laboratorijski testovi pokazuju značajna poboljšanja u razinama vitamina D. Osim što se bolje osjećaju i imaju više energije, igrači primjećuju manje grčenje mišića i manji umor. Dokaz da je optimalna prehrana važna za optimalnu učinkovitost.

image/jpeg;;;blank.jpg

Holistički NUTRILITE™ pristup prehrani savršeno se uklapa u MilanLab-ovu filozofiju. Prepoznajemo NUTRILITEmarku kao vodeći autoritet u znanosti o prehrani i vjerujemo da NUTRILITE dodaci prehrani pomažu našim sportašima u postizanju optimalnih rezultata."

– Dr. Alberto Dolci, dr. med.