NUTRILITE

NUTRILITE™

Neuravnotežena prehrana može uzrokovati nedostatak neophodnih hranjivih tvari potrebnih našem tijelu: makronutrijenata, mikronutrijenata i fito hranjivih tvari. Ove hranjive tvari su univerzalne i potrebne svakome, bez obzira na dob ili životni stil. Kako bi nadomjestio taj nedostatak u prehrani, NUTRILITE™ predstavlja Osnovni trio - komplet od tri komplementarna proizvoda koji zajedno zadovoljavaju vaše prehrambene potrebe. Osnovni Trio sadrži Biljni protein, Omega-3 kompleks i DOUBLE X™ ili Daily. Uživajte u blagodatima potpune svakodnevne prehrane s NUTRILITE™ kompletom Osnovni trio od 4. srpnja 2016.!

NUTRILITE je vodeća svjetska marka vitamina i dodataka prehrani.* To je marka koja osigurava kompletan asortiman proizvoda za prehranu i dobro stanje organizma uključujući esencijalne vitamine i minerale, antiokisidanse, biljne dodatke, prehranu za sportaše i zamjenske obroke.

Inspiriran osnivačem tvrtke, dr. Carlom Rehnborgom, i njegovim iskustvima na Dalekom istoku, NUTRILITE spaja moć znanosti s prirodnim blagodatima biljaka od 1934. godine. Naša inovativna uporaba znanosti za povećanje blagotvornih svojstava fito hranjivih tvari - hranjivih tvari u biljkama - je od tada značajna za NUTRILITE marku. Mi danas s ponosom slavimo 80 godina pomaganja ljudima diljem svijeta da se osjećaju dobro i da vode aktivan život.

* Izvor: Euromonitor International Limited. Globalni postotni tržišni udjeli u prodaji vitamina i dodataka prehrani prema maloprodajnim cijenama 2017.

.

Zašto NUTRILITE?

NUTRILITE marka izgrađena je na pristupu od sjemenke do dodatka prehrani što spaja prirodu i znanost u savršenu ravnotežu. Dok je živio u Kini prije gotovo 100 godina, osnivač NUTRILITE marke Carl Rehnborg otkrio je važnost biljne prehrane. Njegovo životno iskustvo i opsežno istraživanje biljnih hranjivih tvari rezultiralo je stvaranjem NUTRILITE marke dodataka prehrani. Nutrilite je 1934. godine predstavio prvi multivitaminski/multimineralni/fitohranjivi dodatak prehrani prodan u SAD-u.

Nutrilite je vodeća svjetska marka u prodaji vitamina i dodataka prehrani**, zahvaljujući znanosti i istraživanju tijekom zadnjih 80 godina. (**Izvor: Euromonitor International Limited. Globalni postotni tržišni udjeli u prodaji vitamina i dodataka prehrani prema maloprodajnim cijenama 2017.)

Znanost:

  • Nutrilite ima više od 150 znanstvenika, istraživača i predavača - jedno od osoblja s najviše znanstvenika u ovoj industriji.
  • Nutrilite proizvodi više od 15 milijardi vitaminskih i mineralnih tableta i kapsula godišnje na svjetskoj razini.

Priroda:

  • NUTRILITE marka je jedna od vodećih svjetskih marki dodataka prehrani koja ima vlastiti održivi uzgoj.
  • Umjesto da koristimo štetne pesticide, herbicide ili umjetna gnojiva, mi uzgajamo usjeve na prirodan način.
  • Osam desetljeća održivih poljoprivrednih tehnika sastavni su dio NUTRILITE razvoja proizvoda.
  • Nutrilite tim je poboljšao proizvodnu praksu "od sjemenke do dodatka prehrani" kako bi se sačuvala djelotvornost te povećala dosljednost, učinkovitost i sigurnost NUTRILITE proizvoda.

Fito hranjive tvari čine razliku:

  • NUTRILITE osoblje, s više od 150 znanstvenika, istraživača i predavača, stalno radi na poboljšanju kvalitete NUTRILITE proizvoda.
  • NUTRILITE provodi 25.000 testiranja svaki mjesec i više od 500.000 kvalitetnih procjena svake godine kako bi se osigurala kvaliteta.
image/jpeg;;;Faming_new_image_240x180.jpg

Uzgoj

Na svim našim farmama - više od 6 000 jutara u državi Washington, Meksiku i Brazilu - zemlja se obogaćuje, ali se izbjegava uporaba pesticida, herbicida i umjetnog gnojiva. Farme su i dobri susjedi posvećeni pružanju pomoći lokalnim zajednicama.

Svaka biljka se obrađuje u nekoliko sati nakon žetve kako bi se očuvalo što je više moguće vrijednih hranjivih tvari.

Fito hranjive tvari

Kako bi naša tijela ispravno radila potrebni su im: makronutrijenti i mikronutrijenti: vitamini, minerali i fito hranjive tvari.

Sve se to može naći u voću i povrću različitih boja. Svaka boja predstavlja različite sastojke s različitim blagodatima za vašu vitalnost.

Fito hranjive tvari:
prirodne su hranjive tvari i esencijalni dijelovi svih biljaka. Biljke proizvode fito hranjive tvari kako bi im dale boju, za poticanje vlastitog rasta i zaštitu od staničnog oštećenja i bolesti.
Voće i povrće različitih boja pruža različite vrste fito hranjivih tvari.

A ono što je dobro za voće i povrće može biti dobro i za nas!

Unesite boje u svoju prehranu radi bolje vitalnosti!

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

NUTRILITE znanost

Prije mnogo godina, naš osnivač Carl Rehnborg prvi je razvio sofisticirane tehnike za analizu hranjive vrijednosti specifičnih biljaka. Danas NUTRILITE znanstvenici diljem svijeta koriste najnovije metode i tehnologiju za poboljšanje načina dobivanja najkvalitetnijih usjeva i vrednovanja novih sastojaka za naše proizvode. Naši znanstvenici proučavaju nove formule i inovativne metode obrade, istražuju nove proizvode i sastojke te se koriste visoko učinkovitim testiranjem i opremom za analizu kako bi dobili optimalan sadržaj hranjivih tvari u biljnim koncentratima.

Svaki NUTRILITE proizvod prolazi direktno, opsežno testiranje na farmi i laboratorijsku analizu koju provode znanstvenici, mikrobiolozi, kemičari, farmaceuti, nutricionisti i drugi stručnjaci.

Premda nije nužno, svi naši NUTRILITE dodaci prehrani trebaju zadovoljiti standarde Dobre proizvodne prakse (GMP) kako bismo bili sigurni da su NUTRILITE proizvodi sigurni, ispravno identificirani i najbolje kvalitete. Mi provodimo 25 000 testova provjere kvalitete svaki mjesec i više od 500 000 vrednovanja proizvoda godišnje. 

image/png;;;wellbeing.png

Dobro stanje organizma

Optimalno dobro stanje organizma ne znači savršeno zdravlje. Optimalno dobro stanje organizma znači prilagodbu poznatih nasljeđenih zdravstvenih rizika i vašeg trenutnog životnog stila kako biste bili u mogućnosti donositi odluke neophodne za zdrav život. Radi osobnog pristupa vašoj dobroj vitalnosti, odaberite za sebe najbolju prehranu, životni stil, odmor i rekreaciju - te dodatke prehrani koji će vam pomoći u vođenju zdravijeg života. Prehrana i težnja optimalnoj vitalnosti temelj su NUTRILITE marke.

image/jpeg;;;Power-of-5-Teaser.jpg

POWER OF 5

NUTRILITE Power of 5 kampanja nas poziva da podržimo nutritivno zdravlje i potencijal djece diljem svijeta. Sav prikupljeni novac bit će doniran za CARE i lokalne humanitarne organizacije koje podržavaju distribuciju Little Bits-a.

Kliknite ovdje i saznajte više!

 

NUTRILITE predstavlja svoje linije proizvoda