iCook

iCook™

iCook asortiman posuđa za kuhanje pametno je dizajniran i estetski napravljen te inteligentno osmišljen kako bi omogućio savršeno i zdravo kuhanje. iCook posuđe za kuhanje od nehrđajućeg čelika više je od vrhunske kolekcije kvalitetnog posuđa za kuhanje. To je pažljivo isplanirani sustav za kuhanje, gdje se svaka posuda, tava, poklopac i dodatak može kombinirati sa svakim drugim elementom kako biste pripremili primamljiva jela uz manje masnoća i sačuvali njihovu prehrambenu vrijednosti.

image/png;;;1.png

Pogodnosti kuhanja na kat

Kuhanje na kat izvrsna je mogućnost kuhanja u iCook posuđu od nehrđajućeg čelika. Možete pripremiti više hrane odjednom tako da stavite malu posudu na vrh veće. Vaše posuđe je posebno osmišljeno za jednakomjernu raspodjelu topline koja je potrebna za kuhanje na kat. Kuhanje na kat štedi prostor, energiju i novac. Trebate uskladiti vrijeme kuhanja tako da cijeli obrok bude spreman za serviranje u isto vrijeme.

image/png;;;2.png

VITALOK - čuva okus i kvalitetu hrane

Cijeli komplet iCook posuđa koristi se za VITALOK metodu kuhanja. VITALOK način kuhanja pruža hranjive i zdravije obroke jer omogućuje hrani da se kuha u vlastitim prirodnim uljima i sokovima. Teški poklopac svake iCook posude od nehrđajućeg čelika savršeno pristaje na posudu i tako formira vodenu barijeru. Kada počnete kuhati prirodna vlaga u hrani stvara paru. Para se pretvara u vodu i stvara vodenu barijeru - upravo ta barijera omogućuje hrani da se kuha u vlastitom soku.

image/png;;;3.png

DURAMIC™ posuđe za kuhanje bez prianjanja

iCook posuđe za kuhanje bez prianjanja vrlo je trajno i omogućuje sjajno kuhanje svakog obroka. Ustvari, iCook marka pruža vrhunske proizvode s DURAMIC sustavom zaštitnog sloja bez prianjanja hrane koji koristi danas najnaprednije tehnologije. DURAMIC dvoslojna površina svake tave izrazito je otporna na grebanje. Poklopci su napravljeni od stakla tako da hrana neće prianjati na njih ili na dno tave - što vam također omogućuje da možete vidjeti kako se hrana kuha dok unutarnja temperatura ostaje nepromijenjena.

image/png;;;4.png

iCook noževi

iCook noževi imaju ergonomski dizajnirane drške koje su težinski pozicionirane kako bi se osigurala maksimalna pokretljivost i ugodna uporaba. Noževi su laki za uporabu pa vam je osigurana kontrola prilikom rezanja.

iCook oštrice noževa izrađene su od kovanog čelika, dok je većina ostalih prešana. Izrada od kovanog čelika daje teže noževe s debljim oštricama i čvrstim držačem što povećava učinkovitost i trajnost noževa. Ergonomski dizajn omogućuje ravnotežu prilikom primjene.

image/jpeg;;;WOK_brand_page_picture[1].jpg

Jednostavna i praktična priprema zdrave hrane uz iCookwok

Fantastična iCook Wok tava sa 7-slojnim dnom sadrži  VITALOK sustav koji čuva okus, hranjivu vrijednost, boju i teksturu hrane koju pripremate. Wok ima sedam aluminijskih slojeva, čime štedi energiju pri kuhanju. Njegov jedinstven i inovativni dizajn čini kuhanje zabavnim, jednostavnim i sigurnim. 

Ovaj wok savršeno je sredstvo koje vas uvodi u svijet kako tradicionalne, tako i egzotične, azijske hrane, dajući vam posebnu inspiraciju za pripremu najraznovrsnijih jela tijekom nadolazećih blagdana.