eSpring

eSpring™

eSpring sustav za pročišćavanje vode upotrebljava filter od aktivnog ugljena kako bi uklonio čestice i više od 140 onečišćivača iz naše vode za piće. UV lampa također uništava viruse i mikroorganizme koji se prenose vodom te nam osigurava čišću, bistriju i kvalitetniju vodu direktno iz slavine.

image/jpeg;;;espring_img.jpg

Osam razloga za odabir eSpring sustava za pročišćavanje vode

1. Čišća, bistrija, ukusnija voda

Najočitija pogodnost eSpring sustava za pročišćavanje vode znatno je poboljšanje okusa, mirisa i čistoće vode. To je nešto što je odmah vidljivo i lako shvatljivo.

2. Bolja kvaliteta vode

eSpring sustav za pročišćavanje vode učinkovito uklanja više od 140 različitih onečišćivača potencijalno opasnih za zdravlje - i uništava više od 99.99% potencijalnih bakterija i virusa nastalih u pitkoj vodi.

3. Dokazani učinak

NSF International testirala je i dodijelila certifikat eSpring sustavu za pročišćavanje vode zbog uklanjanja više onečišćivača od bilo kojeg drugog sustava koji sadrži tehnologiju bloka ugljena i UV lampe sa certifikatom.

4. Jedinstvena, moderna tehnologija

eSpring sustav za pročišavanje vode prvi je sustav koji spaja kombinaciju tehnologije bloka ugljena i UV lampe, patentiranu u SAD-u, zajedno s naprednim elektroničkim kontrolnim sustavom.

5. Iza nas su godine iskustva

eSpring sustav za pročišćavanje vode rezultat je 20-godišnjeg istraživanja tehnologije pročišćavanja vode. Stvorili su ga i razvili Amwayevi inženjeri i znanstvenici koji imaju više od 270 patenata za pročišćavanje vode diljem svijeta koji su odobreni ili čekaju na odobrenje.

6. Praktičniji za uporabu

Za razliku od vode u bocama i filtera u malim vrčevima, eSpring sustav za pročišćavanje vode omogućava vam korištenje onoliko vode koliko vam je dnevno potrebno za piće i za kuhanje u jednoj prosječnoj obitelji – kad god vam zatreba, i to izravno iz slavnine.

7. Lakše održavanje

Neki filtri i sustavi za pročišćavanje vode trebaju nove filtre svaki mjesec, ako ne i češće. Međutim, eSpring sustav za pročišćavanje vode može osigurati dovoljno vode za šesteročlanu obitelj tijekom cijele godine - ukupno 5 000 litara prije nego je potrebno zamijeniti filtar.

8. Velika isplativost

Premda eSpring sustav za pročišćavanje vode pruža izvrsnu učinkovitost i jednostavnost uporabe, troškovi ovog sustava su ustvari manji nego kod uporabe drugih sustava.

image/png;;;How does eSpring work.png

Kako funkcionira eSpring?

1. Lampa s UV-zrakama

Uništava više od 99,99% bakterija i virusa nastalih u pitkoj vodi potencijalno opasnih za zdravlje što poboljšava kvalitetu i sigurnost vode.

2. Filtar na bazi ugljena

Ovaj višefazni blok ugljena, patentiran u SAD-u, učinkovito uklanja: okus i miris klora, čestica, poboljšava čistoću vode te uklanja više od 140 onečišćivača potencijalno opasnih za zdravlje.

3. LED zaslon

Lako razumljivi simboli i grafika prikazuju preostalo vrijeme trajanja filtra i status sustava.

4. Kompletan elektronički modul

Druga tehnologija eSpring-a - te druga karateristika ovog sustava - je bežična (induktivna elektronička) spojka koja se koristi između UV lampe i proizvoda. Ovo u potpunosti odvaja UV žarulju od izvora napajanja na način na koji su neki mobiteli odvojeni od svojih punjača.

5. Prilagodljiva duljina cijevi

Duljina cijevi može se podesiti na željenu dužinu i skratiti kako bi odgovarala postojećoj instalaciji.

6. Kompaktni ventil za preusmjeravanje

Kompaktni ventil za preusmjeravanje jednostavno se pričvršćuje na većinu slavina.

image/png;;;Certification.png

Certifikat

eSpring sustav za pročišćavanje vode bio je prvi sustav na tržištu koji je zadovoljavao tri velika standarda kvalitete vode od strane NSF International / ANSI. Kako bi se dobio certifikat od NSF International, ne testira se samo mogućnost zadržavanja onečišćivača u sustavu za pročišćavanje vode, već i puno više. Sustav mora u potpunosti zadovoljiti pet kriterija:

  • Učinkovito uklanjanje onečišćivača mora se provjeriti kroz testiranja koja provodi NSF International u svojim laboratorijima.
  • Sustav ne smije ispuštati ništa štetno u vodu i mora proći stroga testiranja vezana uz otpuštanje materijala samog uređaja u vodu.
  • Sustav mora imati čvrstu konstrukciju i biti dizajniran tako da zadovoljava zahtjeve vodovoda kao što je promjena tlaka.
  • Reklamni materijali, katalozi i naljepnice ne smiju sadržavati netočne ili obmanjujuće izjave.
  • Materijali i proizvodni proces moraju biti konzistentni te prolaziti godišnje provjere.