ARTISTRY se nalazi među deset svjetskih, najprodavanijih, prestižnih marki za ljepotu.*

 

S ARTISTRY™ dekorativnom kozmetikom svaka žena može kreirati željeni profinjeni izgled. U ovoj kompletnoj liniji make-upa za lice, oči, obraze i usne, nalaze se nijanse za svaku boju kože i prikladne za svaku dob.

LICE

 

 

ARTISTRY alat za odabir odgovarajuće nijanse pudera

   

OČI

 

USNE

 


ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ alat za odabir odgovarajuće nijanse ruža za usne

   

NOKTI

 

IZGLEDI

   
   

TERESA PALMER

Teresa Palmer je svjetsko lice ARTISTRY™ marke za njegu kože i dekorativnu kozmetiku. “Ja obožavam ARTISTRY proizvode. Mislim da su tako luksuzni, profinjeni i moderni i ja zaista imam povjerenja u njih", kaže Teresa. Osim što je klasična ljepotica, Teresa je dinamična mlada žena i talentirana glumica koja sjajno utjelovljuje bit ARTISTRY marke.

 

RICK DICECCA

Ljubav prema umjetnosti i oko za boje odvele su Ricka DiCeccu, ARTISTRY svjetskog vizažista, u industriju ljepote. "Pronalaženje izgleda koji vam odgovara stvara određeni osjećaj samopouzdanja, a ne postoji ništa privlačnije na ženi nego njeno samopouzdanje", kaže Rick.

 

Nemojte propustiti ovu priliku kako biste oduševili svojim izgledom! Pratite naše proizvode prilagođene potrebama korisnika iz ARTISTRY kolekcije ograničenog trajanja**.

 

DEKORATIVNA KOZMETIKA OGRANIČENOG TRAJANJA

 

*"Izvor: Euromonitor International Limited. Projekt kozmetike i osobne njege 2016; kategorija premium kozmetike i osobne njege, te potkategorija premium njege kože. Globalna prodaja 2015. po maloprodajnim cijenama."