AMWAY HOME

AMWAY HOME™

AMWAY HOME kolekcija proizvoda za čišćenje domaćinstva - za pranje rublja, površina i suđa - visoko učinkovita i osnažena BIOQUEST FORMULOM™. Ova jedinstvena mješavina formule sadrži prirodno dobivene sastojke koji ne omogućuju samo veličanstveno čišćenje, već su i neškodljivi za okoliš.

image/png;;;powerfully_green.png

Pouzdana, a neškodljiva snaga čišćenja

AMWAY HOME proizvodi potvrda su višegodišnjeg znanstvenog rada u razvoju proizvoda za čišćenje visoke učinkovitosti koji pomažu u održanju zdravog doma za vas i vašu obitelj te koji su neškodljivi za okoliš.

S dugotrajnim nasljeđem uporabe i učinkovitosti, naši proizvodi uklanjanju natvrdokornije mrlje u domaćinstvu. Niti jedna druga kompanija nije poznata kao naša po svojoj postojanoj i pouzdanoj učinkovitosti. Takvi AMWAY HOME proizvodi potvrda su višegodišnjeg znanstvenog rada u razvoju proizvoda za čišćenje visoke učinkovitosti koji pomažu u održanju zdravog doma za vas i vašu obitelj te koji su neškodljivi za okoliš.

image/png;;;bioquest.png

BIOQUEST FORMULA™

BIOQUEST FORMULA ono je što AMWAY HOME proizvode ističe među ostalima; to je ključni argument različitosti. Proizvodi s BIOQUEST FORMULOM sadrže vrlo aktivne sastojke dobivene iz prirode koji pružaju iznimne rezultate čišćenja, bez štetnih posljedica za okoliš. Pružaju učinkovito čišćenje i koncentrirani su, biorazgradivi i dermatološki tesitrani.*

BIORAZGRADIVI - Svaki proizvod za koji se tvrdi da je biorazgradiv treba se moći razgraditi prirodno, odnosno bez zagađivanja. Formule AMWAY HOME proizvoda su sve potpuno biorazgradive.

KONCENTRIRANI - AMWAY HOME koncentrirane formule vrlo su učinkovite i sadrže visok udio aktivnih sastojaka, umjesto sredstava za povećanje volumena ili vode.

DERMATOLOŠKI TESTIRANI* - Formule AMWAY HOME proizvoda testirane su od strane specijalista za dermatologiju kako bismo bili sigurni da su proizvodi sigurni i nježni za kožu te da neće uzrokovati niti alergije niti druge vrste iritacija. Sa SA8™ Baby koncentriranim praškom za pranje dječjeg rublja otišli smo jedan korak dalje te smo čak testirali proizvod od strane pedijatra kako bismo bili sigurni da je formula nježna za mladu, osjetljivu kožu.

*kada se primjenjuju

Certifikat

Već više od 50 godina razvijamo proizvode za čišćenje domaćinstva koji su također neškodljivi za okoliš. Naša nova linija proizvoda jamči sigurnu uporabu ako se proizvodi koriste kako je navedeno u upustvima, neškodljiva je za okoliš, a istovremno visokoučinkovita što svjedoče certifikati koji to mogu potvrditi.

A.I.S.E.-ova Povelja za održivo čišćenje - Međunarodna udruga proizvođača sapuna, deterdženata i sredstva za održavanje (A.I.S.E.) službeni je europski glas ove industrije. Certifikat A.I.S.E. na proizvodu znači da naši proizvodi zadovoljavaju standarde zaštite okoliša, društvene i ekonomske standarde. Kao službeni europski glas industrije proizvoda za njegu doma, njihova potvrda fantastično je priznanje našeg napornog rada u proizvodnji visokoučinkovitih proizvoda za čišćenje koji imaju pozitivan utjecaj na svijet.

Safer Choice - Također smo partneri US Environmental Protection Agency’s (EPA) Safer Choice programa. To znači da možemo dodatno izlagati Safer Choice logo na proizvodima koji zadovoljavaju standarde zaštite okoliša i zdravlja.

Priznanje Agencije za zaštitu okoliša vlade SAD-a (EPA)/Safer Choice ne predstavlja preporuku/reklamu za ovaj proizvod. Safer Choice logo na proizvodu znači da formula ovog proizvoda, kao što je to Amway predstavio EPA-i, sadrži sastojke koji imaju pozitivnije karakteristike za zdravlje i okoliš od konvencionalnih proizvoda za čišćenje. EPA/Safer Choice se isključivo oslanja na Amway, njegovo poštenje i dobre namjere u svezi sa sastavom, sastojcima i dodacima ovog proizvoda. EPA/Safer Choice nije nezavisno testirala, npr. kemijskom analizom, sastojke formule ovog proizvoda niti je vrednovala neke od Amwayevih tvrdnji koje nisu vezane uz sastojke. EPA/Safer Choice iznosi svoju procjenu samo o karakteristikama proizvoda koje su važni za okoliš i ljudsko zdravlje, kao što je navedeno u Safer Choice Standardu i na temelju trenutno dostupnih podataka i znanstvenih činjenica.

 

Priznati proizvodi s Safer Choice logom:

 

AMWAY HOME™ kolekcija

 

Proizvodi za ciljano čišćenje

Za ciljano čišćenje potrebna su posebna sredstva i zbog toga smo osmislili liniju proizvoda za ciljano čišćenje koja je podjednako učinkovita kao i ostali proizvodi iz AMWAY HOME linije.

Amwayevi Proizvodi za ciljano čišćenje osmišljeni su za uklanjanje tvrdokornih masnoća i prljavština s kuhala, alata i vrtnog namještaja, za učinkovito čišćenje stakla, obnavljanje vaših tepiha i tapeciranog namještaja - i za poliranje i zaštitu drvenarije.

Kupite sada proizvode za ciljano čišćenje

Proizvodi za ciljano čišćenje - posebni proizvodi za čišćenje