Registrirajte se kao stranka, ostvarite 12% popusta na sve proizvode i uštedite 38 HRK na vašoj prvoj narudžbi*!

*Popust vrijedi na prvu narudžbu nove Registrirane stranke u vrijednosti od 369 HRK (uklj. PDV ) u roku od 5 dana nakon registracije. Ponuda vrijedi od 1.12.2021. do 28.02.2022. 

Količina:

  Ova iCook Tava za kuhanje bez prianjanja ima ergonomski oblikovanu dršku s unutarnjim metalnim pojačanjem što daje dodatno osiguranje da se drška oštećena toplinom neće odvojiti od tave ako se ošteti materijal drške.  Dršku je lako zamijeniti i ona osigurava daljnje pravilno rukovanje tavom.

  Redovito se mora provjeravati pričvršćivanje vijaka radi provjere je li vijak čvrsto zategnut i drška sigurno pričvršćena.

  Američki dizajn drške od posuđa, prijava patenta u tijeku # 29/713176 i Posuda i poklopac posuđa # 29/713180
  Sjedinjene Države dodijelile su korisni patent drške od posuđa s metalnim umetkom i gornjim slojem, američki patent broj 7624893

  Normalno je da drške izgube sjaj s vremenom. Zato se zamjenske drške mogu kupiti ako želite osvježiti izgled svog posuđa.

  Kako ne biste oštetili drške, kuhajte na ploči štednjaka na preporučenim temperaturama i izbjegavajte visoku temperaturu (manje od 230° C). Kad kuhate na plin, nemojte dopustite da se plamen širi izvan promjera dna posude. Napominjemo da rezervna drška dolazi s priloženim vijkom radi vaše udobnosti.