image/png;;;foundation_2.png

Temelji vašeg posla

Dokaz uspješnosti ovog plana je u činjenici da je danas, više od pola stoljeća nakon što je osnovan Amway, mreža narasla na više od 3 milijuna Amwayevih nositelja posla diljem svijeta i tvrtka nikada nije bila jača.

  • image/jpeg;;;photo_-_3.2.jpgOdnosi
  • image/jpeg;;;2.jpgZajednica
  • image/jpeg;;;3.jpgPoslovna mogućnost
  • image/jpeg;;;4.jpgObitelj marki

Odnosi

image/jpeg;;;photo_-_3.1.jpg

Odnosi

Amway je izgrađen na konceptu odnosa - prvotno započetim partnerstvom između naših osnivača. Odnosi koji postoje između obitelji osnivača, zaposlenika i nositelja posla sačinjavaju samu srž kompanije. Snažni i pouzdani odnosi također su ključni element Amwayevog poslovnog modela budući da omogućuju sljedeće prednosti za naše stranke: visoku fleksibilnost i najbolju moguću uslugu za stranke zasnovanu na osobnim kontaktima. Pored temeljitog poznavanja proizvoda i osjećaja za potrebe stranaka, naši nositelji posla uvijek svakoj osobi pristupaju na individualan način, neovisno o tome radi li se o proizvodima ili o početku Amwayevog posla.

Zajednica

image/jpeg;;;www_7.jpg

Zajednica

Mi poštujemo osobnu vrijednost svakog pojedinca. Slijedno tome, Amway preuzima društvenu odgovornost. Vjerujemo da moramo biti odgovorni kao dobri građani u zajednicama u kojima živimo i radimo. Naši zaposlenici i poslovni partneri su aktivno predani diljem svijeta i na taj način pomažu u stvaranju pozitivnih promjena.
 

Poslovna mogućnost

image/png;;;HR.png

Poslovna mogućnost

Amway zagovara slobodu i slobodno poduzetništvo. Amwayeva poslovna mogućnost svakome daje mogućnost izgraditi svoj vlastiti samostalni posao i ostvariti uspjeh ovisno o svojim individualnim ambicijama. Amway pruža podršku svojim nositeljima posla kroz pravedan sustav nagrađivanja i visoko kvalitetnu liniju proizvoda. Amwayeva akademija nudi online tečajeve, web prezentacije i treninge uživo. U 2010. godini Amwayeva akademija je podijelila više od 3.000 certifikata diljem Europe.

Kliknite ovdje i registrirajte se kao Amwayev nositelj posla

Obitelj marki

Obitelj marki

Naš portfelj visoko kvalitetnih proizvoda obuhvaća osobnu vitalnost, ljepotu i njegu doma. Marke NUTRILITE™, ARTISTRY™ ili AMWAY HOME™ doprinose našem dobrom osobnom stanju organizma i oduševljavaju stranke. Upravo su ove marke one na kojima Amwayevi nositelji posla grade svoj posao.

Radi više informacije o markama, kliknite ovdje