image/png;;;foto4.png

Dobrodošli u Amway!

Naše svjetsko sjedište nalazi se u Adi, savezna država Michigan, i proteže se na 1,6 kilometara od istoka prema zapadu, a obuhvaća 80 zgrada i 3,5 milijuna četvornih metara uredskog i proizvodnog prostora. Više od 4.000 zaposlenika od naših 14.000 zaposlenika u svijetu radi u Adi, tom istom malom američkom gradu gdje je Amway započeo posao prije 50 godina.

image/png;;;amway1.png

Rich DeVos

Godine 1959., Rich DeVos osnovao je Amway Corp. s Jay Van Andelom, svojim dugogodišnjim prijateljem i poslovnim partnerom. Kompanija direktne prodaje sada djeluje u više od 100 zemalja i regija diljem svijeta, a omogućuje posjedovanje vlastitih tvrtki za više od 3 milijuna ljudi. DeVos također posjeduje mnogobrojne profesionalne sportske franšize, uključujući i NBA klub Orlando Magic. On je poznati govornik i držao je govore pred stotinama tisuća ljudi diljem svijeta. Nakon presađivanja srca 1997. godine, postao je chairman Ureda za govornike Jedinstvene mreže za transplantaciju organa. DeVos i njegova žena Helen velikodušno pomažu bolnice, fakultete i sveučilišta te umjetničke organizacije u svom rodnom gradu, kao i brojne organizacije diljem SAD-a. Imaju četvero djece i 16-ero unučadi. Njihov najmlađi sin Doug predsjednik je Amwaya.

image/png;;;Jay Van Andel.png

Jay Van Andel

Godine 1959., Jay Van Andel osnovao je Amway Corp. s Rich DeVosom, svojim starim prijateljem i poslovnim partnerom. Kompanija direktne prodaje sada djeluje u više od 100 zemalja i regija diljem svijeta, a omogućuje posjedovanje vlastitih tvrtki za više od 3 milijuna ljudi.
Van Andel je zagovarao slobodno poduzetništvo do kraja života. On je bio posljednji predsjednik Gospodarske komore SAD-a, direktor Zaklade Jamestown, veleposlanik SAD-a i generalni povjerenik Genova Expo '92 te povjerenik Heritage Foundation-a. Kroz Zakladu Jay i Betty Van Andel, dao je svoj doprinos provedbi značajnih projekta zajednice u gospodarskom razvoju, zdravstvu, obrazovanju i umjetnosti.
Djeca Van Andela su članovi Uprave kompanije. Steve Van Andel je bio predsjedatelj Amwaya.