image/png;;;Responsible_2_sm.png

Odgovorna kompanija

Više od pola stoljeća korporativna društvena odgovornost bila je presudna za Amwayevu viziju – pomaganje ljudima da bolje žive. Ova odgovornost je sadržana u temeljnim postavkama osnivača: obitelj, sloboda, nada i nagrada.

image/jpeg;;;323845.jpg

Osnovna pravila osnivača

Suosnivači Jay Van Andel i Rich DeVos definirali su etičke i radne standarde koji i dalje predstavljaju nit vodilju kako kompaniji, tako i njenim distributerima. Ovi temeljni principi su - doslovno ugravirani u kamen ispred našeg glavnog sjedišta: sloboda, obitelj, nada i nagrada.
Amway će uvijek podržavati osnovnu SLOBODU ljudi da sami određuju svoju vlastitu budućnost, omogućavajući im da iskoriste vrijeme i resurse kako bi zaštitili i brinuli se o svojim OBITELJIMA. Pored toga, Amway će uvijek pružati NADU i priliku za osvajanje NAGRADE u skladu s uloženim naporima.

image/png;;;foto3_v2.png

Amwayeva vizija

Naša vizija sasvim je jednostavna - mi radimo svaki dan kako bismo pomogli ljudima da žive boljim životom. Ostvarujemo svoju viziju pomažući ljudima diljem svijeta da otkriju svoj potencijal i ostvare svoje ciljeve kroz ponudu boljih proizvoda i prilika za budući razvoj te velikodušnim dijeljenjem sa globalnom zajednicom.
Ponosni smo zbog naše predanosti poslovnoj izvrsnosti, brige o ljudima i njihovim lokalnim zajednicama te naše brige o okolišu, budući da je naš cilj raditi stvari ispravno, a ne bilo kako.