image/png;;;326576.png

Odgovornost

Naš program korporativne društvene odgovornosti počiva na tri stupa: ljudima, proizvodima i učinkovitosti.

  • image/jpeg;;;1.jpgLjudi/People
  • image/jpeg;;;photo_-_4.2.jpgProizvodi/Products
  • image/jpeg;;;3.jpgUčinkovitost/Perform.

Ljudi/People

image/png;;;326625_v2.png

Ljudi

Ljudi su naša najveća vrijednost. Naš posao duguje svoj uspjeh našim zaposlenicima i Amwayevim nositeljima posla koje svesrdno podržavamo i pomažemo da žive punim potencijalom. Našim Amwayevim nositeljima posla osiguravamo besplatne tečajeve za izgradnju vještina potrebnih za bolju budućnost. Naša poslovna mogućnost otvorena je za svakoga, svi imaju iste šanse i prava te radimo zajedno kao pošteni i pouzdani partneri. Naši zaposlenici uživaju radno okruženje u kojem promoviramo raznolikost, osiguravamo visoke standarde u zdravlju i sigurnosti te nudimo pogodnosti, mogućnosti za razvoj i treninge. I zato što naša filozofija nadilazi našu kompaniju!

Proizvodi/Products

image/jpeg;;;photo_-_4.1.jpg

Proizvodi

Naši proizvodi koji život čine lakšim, stručnost i prilika pomoći će promijeniti svijet utjecanjem na dobrobit ljudi. Mi koristimo ove temeljne vrijednosti naših snažnih marki za rješavanje socijalnih pitanja (npr. pothranjenost ili čista voda). I promičemo poduzetništvo jer vjerujemo da je poduzetništvo put prema novim mogućnostima i individualnom jačanju.

Učinkovitost/Perform.

image/png;;;performance.png

Učinkovitost

Mi postižemo održivu učinkovitost razvijanjem našeg posla na društveno odgovoran način i kontinuirano poboljšavamo naš okoliš. Amway smatra da je izgradnja svijesti o okolišu u kojem živimo, pozitivan doprinos kojeg pojedinci i zajednice mogu napraviti (na primjer čišćenje parkova ili smanjenje potrošnje energije), ključ za stvaranje održive budućnosti.
Svake godine proširujemo našu predanost s inovativnim i osviještenim inicijativama za očuvanje našeg svijeta za buduće generacije.