image/png;;;03.png

Inovacije

Otkako je prvi proizvod izišao na tržište prije više od pola stoljeća, Amway je na čelu znanstvenog istraživanja. S više od 900 znanstvenika, inženjera i tehničkih stručnjaka u 75 istraživačkih laboratorija diljem svijeta, Amway konstantno razvija nove proizvode i unapređuje već prisutne proizvode na tržištu kako bi vama i vašim strankama pružio najbolje.
Svaki novi proizvod prolazi stroga testiranja kako bi se osiguralo da zadovoljava visoke standarde kvalitete. Brojni certifikati nezavisnih institucija pokazuju da Amway uspjeva u svom nastojanju da osmisli i lansira proizvode kojima ljudi mogu s pravom vjerovati.

 

JESTE LI ZNALI?

Amway upravlja sa 75 laboratorija diljem svijeta

gdje radi više od 900 znanstvenika, inženjera i tehničara. Amwayevim stručnjacima za razvoj i istraživanje pripada više od 1100 patenata i 400 publikacija koje su objavljene u vodećim industrijskim časopisima.

 

ARTISTRY je među prvih pet

najprodavanijih vrhunskih marki za njegu kože u svijetu.*

*Na temelju istraživanja koje je proveo Euromonitor International Limited, prema podacima o proizvodima za ljepotu i osobnu njegu 2014.; kategorija i podkategorija prestižne kozmetike i prestižne kozmetike za njegu kože; vrijednost globalne maloprodaje 2013.

                                
 

6.400 rali farme

obrađuje NUTRILITE u SAD-u, Meksiku i Brazilu. Biljke se sade i žanju u skladu s prirodom pomoću održivih metoda bez kemikalija.