Registrirajte se kao stranka i ostvarite 12% popusta na sve proizvode!

Količina:

  L.O.C™ Višenamjensko sredstvo je prvo biorazgradivo sredstvo za čišćenje kućanstva koje je proizvedeno industrijski* - bez napora uklanja prljavštinu i nečistoće te ostavlja vaš dom higijenski čistim. 

  Zašto ćete zavoljeti ovaj proizvod...

  Održavanje naših domova sigurnim i čistim nikada nije bilo važnije za nas i naše obitelji. Na sreću, održavanje besprijekorno čistog doma ne može biti jednostavnije uz L.O.C Višenamjensko sredstvo za čišćenje. Ovo učinkovito višenamjensko sredstvo uklanja prljavštine, nagomilanu prašinu i nečistoće na svim perivim površinama i ostavlja vaš dom blistavo čistim i mirisnim. I vi se možete osjećati sigurno što u svoje kućanstvo ne unosite ništa štetno jer L.O.C Višenamjensko sredstvo za čišćenje sadrži sastojke dobivene iz prirodnih izvora, bez fosfata, jakih kiselina ili klora. Osim toga, ono je i biorazgradivo.

   

  Dobro je znati...

  • Čišćenje bez napora i bez tragova s prirodnim, ali visoko učinkovitim sastojcima.
  • Sadrži Amwayevu BIOQUEST FORMULA™ tehnologiju koja se temelji na visoko aktivnim sastojcima iz prirodnih izvora koji ne štete okolišu.
  • Mogu se koristiti na svim perivim površinama.
  • Nije potrebno ispirati. Samo očistite i ostavite.
  • Ova sigurna formula pomaže obiteljima više od 50 godina.

  Način primjene:

  • Dodajte 30 ml L.O.C. Višenamjenskog sredstva za čišćenje u 5 litara vode.
  • Operite površine i osušite na odgovarajući način. Nije potrebno ispirati!
  • Za pranje manjih površina raspršivanjem proizvoda, pomiješajte 50 ml L.O.C Višenamjenskog sredstva za čišćenje s 450 ml vode u AMWAY plastičnoj bočici s raspršivačem. Našpricajte površine i obrišite suhom krpom. Nije potrebno ispirati, ali koristite ovu svoju otopinu za čišćenje unutar 30 dana od miješanja.  
  • Na kraju, ovo svestrano sredstvo za čišćenje može se koristiti za održavanje ruku higijenski čistima. Jednostavno koristite nerazrijeđenu otopinu te, nakon toga, isperite ruke.

  *Potpuna formulacija L.O.C. Višenajmenskog sredstva je biorazgradiva što je potvrđeno ispitivanjem biorazgradivosti, a ne samo površinski aktivnih tvari prema zahtjevu EU. Na temelju istraživanja koje je provela tvrtka Verify markets 2021. Za potrebe ovih tvrdnji, pojam biorazgradiv definiran je kao: Sposobnost materijala da se razgrade na materijale koji se nalaze u prirodi – vodu, ugljični dioksid i minerale – kada su izloženi sunčevoj svjetlosti, vodi i mikroorganizmima.

  Ime sastojka CAS # Zajednički naziv / Djelovanje
  Water 7732-18-5 Voda
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionski surfaktant
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Neionski surfaktant
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfoterni surfaktant
  Sodium Chloride 7647-14-5 Kuhinjska sol
  Citric Acid 77-92-9 Organska kiselina (kontrola pH vrijednosti)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Miris
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Konzervans
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Konzervans

  UPOZORENJE. Uzrokuje jako nadraživanje oka. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispiranje. Ako nadražaj oka ne prestaje: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Ako je potrebna liječnička pomoć, pokazati spremnik ili naljepnicu. Čuvati izvan dohvata djece.