kn 8.620,31
(Prikaži sve)
Količina:

  Filtrirana voda izvrsnog okusa sa sačuvanim udjelom minerala za zdrav i praktičan život. Uz eSpring™ Sustav za pročišćavanje vode, nije potrebno kupovati vodu u plastičnim bočicama.
   

  Koje su blagodati proizvoda za vas

  • Učinkovito uništava do 99,99 % bakterija i virusa nastalih u pitkoj vodi koji uzrokuju bolesti:***
  • Učinkovito smanjuje više od 160 onečišćivača uključujući više od 140 onih koji su potencijalno opasni po zdravlje.** To uključuje čestice (poput mulja, pijeska, kamenca), organske kemikalije (poput pesticida, PCB-a), anorganske kemikalije (poput olova, žive) i mikrobiološke (bakterije, virusi, protozoa). Voda iz slavine može sadržavati i onečišćivače iz farmaceutskih i veterinarskih proizvoda.
  • Zadržava korisne minerale poput kalcija, magnezija i fluorida.
  • Filtrira mikroplastiku iz vode iz slavine do veličine 0,2 mikrona.
  • Učinkovito smanjuje klor i kloramin; i stoga poboljšava okus, neugodan miris i jasnoću vode.***
  • Dolazi u kompletu s preusmjerivačem kojeg lako možete sami instalirati pomoću standardnih alata radi praktičnosti i funkcionalnosti.
  • Napravljen od vrhunskih materijala.
  • Filtar na bazi bloka ugljena učinkovito smanjuje čestice do 0,2 mikrona koje su 300 do 500 puta manje od ljudske kose.**** (Čestice uključuju azbest, sediment, prljavštinu i taloženje kamenca.)

  * Na eSpring™ Sustavu za pročišćavanje vode nije provedeno ispitivanje o smanjenje bilo kojeg koronavirusa (tj. MERS, SARS ili COVID-19).
  ** eSpring Sustav za pročišćavanje vode ne sprječava niti ublažava bolesti.
  *** Ovisno o količini klora u vodi iz slavine. Voda iz slavine u vašem području možda neće sadržavati klor ili primjetnu količinu klora.
  **** Prosječna veličina ljudske kose je 60-100 mikrona.

  Zašto bi vam se proizvod mogao svidjeti

  eSpring je najprodavanija marka kućanskih sustava za pročišćavanje vode u svijetu.

  Voda je izvor zdravog života. Pomaže vam da budete u svojoj najboljoj formi, fizički i mentalno. Omogućuje vam da živite život punim plućima. eSpring filtrirana voda pruža vam vodu u čistom obliku – izvrsnog okusa i bogatu mineralima.
  Kako možete uživati u vodi kao dijelu zdravog načina života na način koji je dobar i za vašu obitelj i za planet?
  Potrebno vam je pojašnjenje i pogledajte ga u nastavku.
  Svaki filtar tretira 5 000 litara vode prije nego ga je potrebno zamijeniti.

  * Na temelju Studije o vrednovanju tržišta o globalnoj prodaji 2020. Bit će revidiran svake druge godine.

  Činjenice o proizvodu

  Tri tehnologije za tretmane

  eSpring Sustav za pročišćavanje vode kombinira učinkovitost mehaničke filtracije, apsorpcije i inaktivacije ultraljubičastog svjetla s naprednim elektroničkim praćenjem.

  • Predfiltar

  Mediji s naborima velike površine koristi mehaničku filtraciju za zadržavanje velikih čestica što štiti filtar na bazi bloka ugljena od začepljenja.

  • Napredan filtar s blokom ugljena

  Smanjuje više od 160 onečišćivača, uključujući više od 140 onečišćivača potencijalno opasnih po zdravlje, na čestice do 0,2 mikrona.*

  • Tehnologija ultraljubičastog svjetla

  eSpring UV lampa za pročišćavanje vode pruža UV zračenje do 40 mJ po kvadratnom centimetru, što učinkovito smanjuje 99,9 % bolesti nastalih u pitkoj vodi koje uzrokuju bakterije, virusi i ciste.***

  eSpring Sustav za pročišćavanje vode certificirala je treća strana prema međunarodno priznatim NSF/ANSI standardima.. Certifikacija se odnosi na poboljšanje okusa, mirisa i izgleda vode (standard 42); uklanjanje olova i hlapljivih organskih onečišćenja (standard 53); kao i pružanje dodatnog baktericidnog tretiranja dezinficiran pitke vode iz javne vodoopskrbe (standard 55); i uklanjanje novih onečišćenja poput herbicida i nekih lijekova na recept i bez recepta, itd. (standard 401). eSpring Sustav za pročišćavanje vode nagrađena je certifikatom Gold Seal Udruženja za kvalitetu vode za vrhunske potrošačke proizvode za pročišćavanje vode (https://wqa.org/find-products#/keyword/espring). Certifikat Gold Seal Svjetskog udruženja za kvalitetu (WQA) dodjeljuje se proizvodima koji prolaze stroge zahtjeve ispitivanja industrijskih standarda i godišnje revizije proizvodnih pogona, a također su u skladu s postupcima certifikacije ovog udruženja.

  https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?TradeName=espring&Standard=&ProductType=&PlantState=&PlantCountry=&PlantRegion=&submit3=Search&hdModlStd=ModlStd

  NSF International vodeća je nezavisna organizacija koja razvija standarde javnog zdravstva i programe certifikacije koji pomažu u zaštiti svjetske hrane, vode, potrošačkih proizvoda i okoliša. NSF certifikat vaše je jamstvo da je proizvod testirala jedna od najuglednijih nezavisnih organizacija za ispitivanje proizvoda – od opsežnog ispitivanja proizvoda i analiza materijala do nenajavljenih inspekcija biljaka, svaki aspekt razvoja proizvoda temeljito se procjenjuje prije nego što može dobiti NSF certifikat.

  http://info.nsf.org/Certified/dwtu/listings.asp?CompanyName=a
  ccess+business+
  group&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTUasp?CompanyName
  =access+business+group&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTU

  eSpring Sustav izašao je na tržište u 2002. i prodano je više od 6 milijuna uređaja do danas. ***

  *eSpring Sustav za pročišćavanje vode ne sprječava niti ublažava bolesti.
  ***Bakterije do 99,9999 %, viruse do 99,99 % i ciste do 99,9 %.
  **Smanjenje UV cista odnosi se na ciste Giardia i Cryptosporidium.
  **Na eSpring Sustavu za pročišćavanje vode nije provedeno ispitivanje o smanjenju bilo kojih koronavirusa (tj. MERS, SARS ili COVID-19).
  *** Od travnja 2020.

  Glavne značajke

  Tehničke specifikacije eSpring Sustava za pročišćavanje vode:

  • Visina kućišta: 327 mm nominalno.
  • Promjer: 178 mm nominalno. Napravljen od trajne plastike otporne na udarce.
  • Ulazna vrijednost struje: 19V DC, 3.16A.
  • Filtar (br. proizvoda: 100186): komprimirani blok ugljena s unutarnjom UV lampom
  • Materijali: svi materijali koji su u kontaktu s vodom zadovoljavaju SAD FDA standarde za uporabu u prijenosu tekućine za ljudsku uporabu.
  • Maksimalni tlak pri radu: 860 kPa (8,6 bara).
  • Minimalni tlak pri radu: 104 kPa (1,04 bara).
  • Maksimalna temperatura pri radu: 30°C.
  • Minimalna temperatura pri radu: 4,4°C.
  • Nazivni protok pri uporabi: 3,4 l po minuti pri 415 kPa tlaka vode s novim filtrom. (Stvaran protok će varirati ovisno od tlaka vode i vremena uporabe filtra.)
  • Nazivni vijek trajanja: filtar je napravljen da zadovolji potrebe jedne prosječne obitelji za vodom za kuhanje i piće u razdoblje od godinu dana ili protoku od 5 000 l, štogod se prvo dogodi. NAPOMENA: Stvarno trajanje filtra će varirati proporcionalno s učestalošću uporabe i kvalitetom vodoopskrbe.
  • Zamjena filtra: brza i jednostavna. Može je obaviti korisnik. Ne zahtijeva vraćanje sustava za pročišćavanje vode u tvornicu za zamjenu filtra.
  • Ispitivanje: certificirala je treća strana prema međunarodno priznatim NSF/ANSI standardima 42, 53, 55, 401 i s Certifikatom Gold Seal Svjetskog udruženja za kvalitetu vode (WQA).

  Način korištenja

  • Glavni eSpring uređaj za filtriranje vode u potpunosti je sastavljen prilikom isporuke.
  • Može se prilagoditi duljina cijevi koji odgovaraju zahtjevima željene točke ugradnje.
  • Nakon ugradnje, eSpring sustav isporučuje filtriranu vodu izravno kroz slavinu.
  • Vijek trajanja svakog filtra je 1 godina ili 5 000 litara – što prije nastupi – prije nego je potrebno zamijeniti filtar.
  • Za bilo kakva pitanja u vezi servisa ili za prava na jamstvo*, kontaktirajte nas na [+385 1 7776 572].