Količina:

   Za sjaj bez tragova na svim vašim staklenim površinama i prozorima, nema boljeg sredstva od L.O.C. sredstva za čišćenje stakla čije učinkovito čišćenje osigurava svježi miris i čisto staklo. Učinkovito čisti ogledala, televizore i čak kompjuterske ekrane (pod uvjetom da su od stakla). Ako koristite ovo sredstvo s L.O.C. maramicama za čišćenje, ono može i duže potrajati.

  • L.O.C.™ sredstvo za čišćenje stakla uklanja prljavštine i nečistoće.
  • Ne sadrži fosfate, jake kiseline/alkale ili izbjeljivač na bazi klora.
  • Osvježavajući miris limuna sadrži esencijalna ulja.
  • Sadrži prirodne sastojke za čišćenje dobivene iz biljaka.
  • Ekonomično je - boca ovog sredstva od 500 ml dostatna je za količinu razrijeđenog sredstva u 4 Plastične boce s raspršivačem (ili količini od 2 litre gotovog proizvoda).

  Ime sastojka CAS # Zajednički naziv / Djelovanje
  Water 7732-18-5 Voda
  Methoxyisopropanol 107-98-2 Otapalo
  Propylene Glycol Butyl Ether 5131-66-8 Otapalo
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionski surfaktant
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfoterni surfaktant
  Tetrasodium Glutamate Diacetate 51981-21-6 Biorazgradiva kelirajuća tvar
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Miris
  Blue colorant proprietary Bojilo

  L.O.C.™ sredstvo za čišćenje stakla je prikladno za sve staklene i sjajne površine uključujući prozore (izvana i iznutra), ogledala, vjetrobranska stakla, kompjuterske ekrane (pod uvjetom da su od stakla) i televizore uključujući flat plazma ekrane.

  • Koristite AMWAY™ plastičnu bočicu s raspršivačem, i dodajte 375 ml vode do oznake 3:1, a ostatak nadopunite sa sredstvom za čišćenje stakla do oznake 500 ml.
  • Raspršite po površini i obrišite - nije potrebno ispirati.

  Nakon razrjeđivanja, koristiti unutar 30 dana ili odbaciti otopinu. Uvijek ispraznite i temeljito isperite bocu i prskalicu prije ponovnog punjenja.

  Čuvati izvan dohvata djece. Spriječiti dodir s očima. Ako dođe u dodir s očima odmah isprati s puno vode. Ne progutati. Ako se proguta, zatražiti savjet liječnika.