Vi ste posjetitelj:  
Količina:

  Dodatak prehrani sadrži dva vitamina B i dva soja bakterija koja proizvode mliječnu kiselinu.
   

  Kako djeluje?

  Nutrilite™ Balance Within™ pruža dodatnu podršku vašem imunološkom sustavu s vitaminima B6 i B9 (folna kiselina)** koji će vam pomoći da se osjećate dobro.

  • Pruža podršku vašem imunitetu. Vitamin B6 i B9 (folna kiselina) doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.
  • Podržava pozitivno raspoloženje. Vitamin B6 i B9 (folna kiselina), često poznati kao vitamini raspoloženja, doprinose normalnoj psihološkoj funkciji.
  • Osigurava 6 milijardi jedinica znanstveno dobro dokumentiranih bakterija koje proizvode mliječnu kiselinu.
  • Lako se uključuje u vaš raspored jer se brzo topivi prah ugodnog okusa može staviti izravno na jezik i tako uzeti bilo gdje i bilo kada.
  • Podržava zdrav način života s dodatnom podrškom vašem imunološkom sustavu s vitaminima B6 i B9 (folna kiselina)** i dopunjuje napore da se dobro jede, spava i vježba.
  • Pomaže da budete proaktivni u prehrani i usredotočite se na uživanje i brigu o dobrom zdravlju.
    

  **Vitamin B6 i B9 (folna kiselina) doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

  Zašto bi vam se proizvod mogao svidjeti

  Nutrilite™ Balance Within™ je dodatak prehrani koji sadrži 2 vitamina B koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i pozitivnom raspoloženju.* Svaki paketić također sadrži 6 milijardi jedinica dva znanstveno dobro dokumentirana soja bakterija koje proizvode mliječnu kiselinu. U obliku praha ugodnog okusa koji se brzo topi (zahvaljujući okusu vanilije) koji se može staviti izravno na jezik i upakirati u paketiće s jednom porcijom, Nutrilite™ Balance Within™ prikladan je i jednostavan za uključivanje u bilo koju prehranu i bilo koji način života. To je izvrstan način za pružanje podrške vašem imunološkom sustavu.

  *Vitamin B6 i folna kiselina (vitamin B9) doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji.
   

  Činjenice za vas

  • 70% imunološkog sustava nalazi se u crijevima (približno 70% imunološki aktivnih stanica nalazi se u sluznici crijeva). 
  • Nutrilite je najprodavanija marka vitamina i dodataka prehrani* na svijetu i ima više od 80 godina iskustva spajajući prirodu i znanost kako bi pomogla ljudima da žive zdravije.

  * Izvor: Izvor Euromonitor International Limited; Kategorija vitamini i dodaci prehrani, % udio u maloprodajnoj vrijednosti, podaci iz 2019.

  Ključne karakteristike

  Vitamin B6 i B9 (folna kiselina) doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Oni također doprinose normalnoj psihološkoj funkciji (i zato se često nazivaju „vitaminima raspoloženja"). Vitamin B6 također doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava 

  Sadrži 6 milijardi bakterija koji proizvode mliječnu kiselinu u svakoj porciji Balance Within-a. Postoje 2 soja bakterije koja proizvode mliječnu kiselinu – Lactobacillus acidophilus (NCFM) i Bifidobacterium lactis (HN019) –koja su oba znanstveno dobro dokumentirana. 

  Bakterije dolaze žive. Sojevi imaju vrlo dobru toleranciju na kiselinu, pa da možete biti sigurni da velika većina od 6 milijardi bakterija koje proizvode mliječnu kiselinu u svakoj porciji dolazi živa u crijeva. 

  Praktičan način isporuke u obliku praha ugodnog okusa koji se brzo topi, u paketićima koji sadrže jednu porciju i koji se mogu uzimati sami ili s hranom ili pićima, a mogu se koristiti bilo kada i bilo gdje, bez potrebe hlađenja. 
   

  Način primjene

  Nutrilite™ Balance Within™ može se uključiti u bilo koji način života.
  Uživajte na brz i praktičan način u ovom prahu ugodnog okusa koji se brzo topi. Bilo kada i bilo gdje. 

  • Otvorite paketić i lagano naspite prah na jezik i pustite da se otopi. 
  • Ili ga pomiješajte s hladnim napitkom ili napitkom sobne temperature (npr. sok ili voda).
  • Ili uživajte u smoothieju, shakeu, žitaricama za doručak ili mueslijima. 
  • Ponesite sa sobom bilo gdje i upotrijebite bilo kada.
  • Nije potrebno hlađenje. 
    

  Sastojci

  Tvar za povećanje volumena (izomaltol), Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™, Lactobacillus acidophilus NCFM™1, tvar protiv zgrudnjavanja (silicijev dioksid), piridoksin hidroklorid, folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina), okus vanilije (sadrži mlijeko)

  PREPORUČENA DOZA: Jedan paketić dnevno.

  PROSJEČNO SADRŽI

  PO DANU (1 paketić)

  %PU*

  Vitamin B6 

  1.4 mg 100

  Folna kiselina (vitamin B9)  

  200 mg 100

  Bakterije koje proizvode mliječnu kiselinu / Bakterije koje proizvode mliječnu kiselinu:

  Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™ - 5 × 109 cfu*** / cfu***

  Lactobacillus acidophilus  NCFM™ - 1 × 109 cfu*** / cfu***

  * % preporučenog unosa
  *** jedinice koje tvore kolonij