Registrirajte se kao stranka i ostvarite 12% popusta na sve proizvode!

Količina:

  Dish Drops™ Koncentrirano sredstvo za pranje suđa prodire bez napora kroz nečistoću i zapečene naslage te ostavlja posuđe blistavo čistim. 

  Zašto ćete zavoljeti ovaj proizvod...

  Pranje posuđa ne mora biti dosadan posao. Zahvaljujući svježem citrusnom mirisu koji podiže raspoloženje, pranje posuđa s Dish Drops Koncentriranim sredstvom za pranje suđa zapravo je ugodno. Ovo nježno, ali ipak koncentrirano sredstvo, bez napora prodire kroz masnoću i ostatke hrane te vaše lonce, tave, pribor za jelo i posuđe ostavlja besprijekorno čistim. Sadrži aloe veru, alfahidroksilnu kiselinu (limunska kiselina) i prirodni ekstrakt shiso biljke (japanska biljka) za zaštitu ruku od oštećenja tijekom pranja.

  Kao što biste očekivali od Amwayevih poznatih i vrlo pouzdanih proizvoda, Dish Drops Koncentrirano sredstvo za pranje suđa sadrži četiri sastojka dobivena iz prirodnih izvora i sigurno je za uporabu na svim vašim kuhinjskim predmetima, pa čak i na vašim najdragocjenijim predmetima poput kristala i porculana.

   

  Dobro je znati...

  • Svestrana visoko učinkovita formula koja je sigurna za uporabu na staklenom posuđu, loncima i tavama, priboru za jelo i čak na vašem najboljem posuđu od porculana i stakla, kristalu, srebrnom posuđu i porculanu.
  • Smanjuje neugodne mirise od začinjene hrane, ribe i druge smrdljive hrane.
  • Stvara dugotrajnu, učinkovitu pjenu.
  • Operite ruke nakon uporabe.

  Način primjene:

  • Dodajte 3 ml Dish Drops Koncentriranog sredstva za pranje suđa u posudu s 5 litara tople vode. Operite lonce, posuđe i pribor za jelo i isperite prije sušenja.
  • Razrijedite jedan dio Dish Drops Koncentriranog sredstva za pranje suđa s tri dijela vode u AMWAY™ bočici sa zatvaračem za izlijevanje. Protresite kako bi se otopina izmiješala i onda spužvom nanesite na manja, ciljana područja.
  • Koristite ga za namakanje vaših lonaca, tava i posuđa za pečenje kako biste otopili zapečene naslage i ostatke hrane.

  Za sastojce proizvoda za domaćinstvo kliknite ovdje.

  Ime sastojka CAS # Zajednički naziv / Djelovanje
  Water 7732-18-5 Voda
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionski surfaktant
  Cocamidopropyl Betaine 61789-40-0 Amfoterni surfaktant
  Ethoxylated Alcohol (Pareth 8-7) 27252-75-1 Neionski surfaktant
  Glycereth-26 31694-55-0 Tvar za otapanje masnoća / Tvar za zadržavanje vlage
  Propylene Glycol 57-55-6 Tvar za otapanje masnoća / Tvar za zadržavanje vlage
  Alcohol Denat 64-17-5 Tvar za otapanje masnoća
  Citric Acid 77-92-9 Organska kiselina (kontrola pH vrijednosti)
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Miris
  Magnesium Hydroxide 1309-42-8 Stabilizator pjene
  Aloe Barbadensis Leaf Juice 94349-62-9 Regenerator za kožu
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Konzervans
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Konzervans
  Perilla Ocymoides Leaf Extract 90082-61-4 Regenerator za kožu

  Sigurno za uporabu na posuđu od porculana i stakla, loncima i tavama za kuhanje, priborima za jelo i čak na kristalu te kvalitetnom srebru i porculanu.

  • Kod pranja posuđa u sudoperu ili posudi, dodajte 3 ml DISH DROPS™ koncentriranog sredstva za pranje suđa u posudu s 5 litara tople vode. Isperite suđe nakon pranja.
  • Ako želite uštjedeti na sredstvu, razrijedite jedan dio DISH DROPS sredstva za pranje suđa s tri dijela vode u AMWAY™ bočici sa zatvaračem za izlijevanje, izmješajte i onda nanesite malu količinu na spužvu.
  • Da biste očuvali spužve i krpe za suđe, temeljito ih isperite u toploj vodi. Poprskajte dva puta iz pumpice na krpu ili spužvu, raspodijelite otopinu i ostavite do sljedeće uporabe.

   

  Upozorenje:

  • Isperite ruke nakon uporabe.

  UPOZORENJE. Uzrokuje jako nadraživanje oka. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispiranje. Odmah nazvati CENTAR ZA KONTROLU OTROVANJA ili liječnika. Odložiti sadržaj/spremnik u postrojenja za kontrolirano spaljivanje. Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu. Čuvati izvan dohvata djece.