€ 169,50
(Prikaži sve)
Količina:

  Količina:

   Ovaj proizvod je dio 1 kompleta:

   Test Bundle - Minor component

   Ovaj unaprijed pripremljeni komplet esencijalna je komponenta Nutrilite Body Cleansing Programa1 i sadrži posebno odabrane proizvode1 marke Nutrilite, vodeće svjetske marke u prodaji vitamina i dodataka prehrani2 i nudi se uz 10 % popusta.

   1 S Nutrilite Sikavicom kao dodatkom prehrani jer sikavica pomaže tijelu da se očisti. Nutrilite Body Cleansing Program 21-jednodnevni je holistički program zdravog života koji nudi smjernice za prehranu, preporuke za fizičku aktivnost, savjete o hidrataciji i alate za pozitivno razmišljanje.
   2 Izvor: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

    

   Koje su blagodati proizvoda za vas

   Komplet Nutrilite Body Cleansing Program sadrži sljedeće proizvode:

   • Nutrilite Sikavica1,
   • Nutrilite Balance Within
   • Nutrilite Vlakna u prahu
   • Nutrilite Biljni protein
   • Letak dobrodošlice s pojedinostima o programu.

   Komplet je esencijalan dio Nutrilite Body Cleansing Programa2, koji se temelji na ključnim čimbenicima zdravog života – prehrani, hidrataciji, fizičkoj aktivnosti, pozitivnom razmišljanju i uključivanju u zajednicu te pruža detaljne smjernice, alate i sadržaj koji će vas podržati na vašem putu.

   Cilj je 21-jednodnevnog programa pomoći vam u sljedećem:

   • Osnažite funkciju prirodnog čišćenja tijela1
   • Pridonesite zdravlju probavnog sustava3 i dobrom raspoloženju4
   • Poboljšajte svoj izgled5
   • Pružite podršku svom imunološkom sustavu6
   • Ostanite u formi i aktivni

   Pomoći će vam i u sljedećem:

   • Prevladati izazove i pobijediti stres
   • Poboljšati kvalitetu sna
   • Izgraditi pozitivne životne navike

   1 Sikavica pomaže tijelu da se očisti.
   2 S Nutrilite Sikavicom kao dodatkom prehrani jer sikavica pomaže tijelu da se očisti.
   3 Sikavica potiče probavu.
   4 Vitamin B6 i folna kiselina (B9) pridonose normalnoj psihološkoj funkciji.
   5 Kao rezultat fizičkih i mentalnih vježbi.
   6 Vitamin B6 i folna kiselina (B9) pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

   Zašto bi vam se proizvod mogao svidjeti

   Svi želimo zdraviji, sretniji život. Ponekad to može biti pravi izazov uslijed hrane koju jedemo, izloženosti okolišnim čimbenicima i konzumacije alkohola jer to sve može opteretiti jetru i organe koji neprestano rade na prirodnoj funkciji čišćenja tijela.

   Nutrilite Body Cleansing Program1 razvijen je da osnaži prirodnu funkciju čišćenja tijela1 i da podršku tijelu u održavanju tog prirodnog procesa čišćenja.1

   Zavoljet ćete ovaj program:

   • razvijen je u suradnji s dr. Francescom Avaldijem, Nutrilite konzultantom za prehranu s magisterijem na temu vegetarijanske prehrane, koji surađuje s vrhunskim europskim nogometnim klubovima i olimpijcima kao savjetnik za sportsku prehranu.
   • Pruža besplatan pristup korisnim alatima i sadržajima u namjenskom odjeljku Destination Wellbeing5 u mobilnoj aplikaciji Amway Xperience i programskom priručniku. Tamo ćete pronaći i smjernice za prehranu, sjajne recepte, savjete za aktivan život, motivacijsku podršku i priliku da svoje putovanje podijelite sa zajednicom ljudi na istom putu.
   • Jednostavno praćenje zahvaljujući jasnim, jednostavnim koracima i fleksibilnom pristupu.
   • Program će vam pomoći da ostanete u formi i budete aktivni2, poboljšate svoj izgled3 i održite dobro raspoloženje4.
   • Jednostavno pratite program i motivirajte se u svakom trenutku uz pomoć digitalnog alata Destination Wellbeing 5 u mobilnoj aplikaciji Amway Xperience. Tamo ćete pronaći sjajne recepte, savjete za aktivan život, motivacijsku podršku te podršku Amwayeva nositelja posla.
   • Atraktivno pakiranje kompleta čini proces raspakiravanja zabavnim, a može poslužiti i kao sjajan poklon. Uključuje i letak koji će vam pomoći krenuti s programom.
   • Komplet Nutrilite Body Cleansing Program nudi se s popustom od 10 % (u odnosu na kupnju svih proizvoda pojedinačno).

   Saznajte više ovdje.

   1 S Nutrilite Sikavicom kao dodatkom prehrani jer sikavica pomaže tijelu da se očisti.  Nutrilite Body Cleansing Program 21-jednodnevni je holistički program zdravog života koji nudi smjernice za prehranu, preporuke za fizičku aktivnost, savjete o hidrataciji i alate za pozitivno razmišljanje.
   2 Kao rezultat fizičkih vježbi.
   3 Kao rezultat fizičkih i mentalnih vježbi.
   4 Kao rezultat mentalnih vježbi te vitamina B6 i folne kiseline (B9) koji pridonose normalnoj psihološkoj funkciji.
   5 Alat Destination Wellbeing dostupan je u mobilnoj aplikaciji Amway Xperience od siječnja 2023.

   Činjenice o proizvodu

   • Nutrilite je vodeća svjetska marka u prodaji vitamina i dodataka prehrani1 i vodeća svjetska marka u prodaji proteinskih dodataka prehrani.2
   • Nutrilite Body Cleansing Program temelji se na znanstvenom pristupu i razvijen je u suradnji s dr. Francescom Avaldijem, Nutrilite konzultantom za prehranu s magisterijem na temu vegetarijanske prehrane, koji surađuje s vrhunskim europskim nogometnim klubovima i olimpijcima kao savjetnik za sportsku prehranu.
   • Jetra je naš herojski organ – brine o nama tako što filtrira i pročišćava krv. Nutrilite Sikavica sadrži ekstrakt sikavice koja poboljšava zdravlje jetre, pridonosi njezinoj zaštiti i održava normalnu aktivnost jetre.
   • Nutrilite Balance Within sadrži šest milijuna bakterija dvaju znanstveno dokazanih sojeva koji proizvode mliječnu kiselinu, kao i vitamine B6 i B9 (folnu kiselinu).
   • Nutrilite Biljni protein sadrži protein triju različitih biljnih izvora, bez pojačivača okusa i bez boja.
   • Nutrilite Vlakna u prahu sadrže tri topive vrste vlakana iz prirodnih biljnih izvora.

   1 Izvor: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/
   2 Izvor: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Ključne značajke

   Nutrilite Body Cleansing Program dio je holističke inicijative zdravog stila života Nutrilite Destination Wellbeing koja korisnicima pruža raznolike programe, rješenja i komplete proizvoda za različite zdravstvene i prehrambene potrebe te im pomaže voditi sretniji i zdraviji život.

   Da bismo holistički pristupili čišćenju tijela, utemeljili smo Body Cleansing Program na ključnim čimbenicima zdravog života – prehrani, hidrataciji, fizičkoj aktivnosti, pozitivnom razmišljanju i uključivanju u zajednicu.

   Nutrilite Body Cleansing Program obuhvaća mnoštvo dostupnih resursa kojima možete u svakom trenu pristupiti putem odjeljka Destination Wellbeing u mobilnoj aplikaciji Amway Xperience. Tamo ćete pronaći recepte, savjete, alate i motivacijski sadržaj koji će vas voditi kroz program.

   Način korištenja

   Komplet Nutrilite Body Cleansing Program vaša je početna točka za holistički 21-dnevni Body Cleansing Program. Kada vam stigne vaš komplet Nutrilite Body Cleansing Program, slijedite korake u nastavku:

   • Preuzmite besplatnu aplikaciju Amway™ Xperience1 iz trgovine Google Play ili Apple App tako da potražite "Amway Xperience" ili skenirate QR kod prikazan na letku dobrodošlice.
   • Pronađite alat "Destination Wellbeing” u aplikaciji Amway ™ Xperience.
   • Odaberite datum početka i obavijestite o tome svoje prijatelje, obitelj i kolege, tako da vas mogu podržati ili podijeliti s vama to putovanje.
   • Isplanirajte svoju dnevnu rutinu uz pomoć programskog priručnika ili mobilne aplikacije.1

   Upotrijebite svaki Nutrilite proizvod kao što je navedeno i uključite ih u svoje dnevne planove prehrane na način preporučen u popratnim alatima ili programskom priručniku u odjeljku “Primjeri dnevnih obroka i dodaci prehrani”.

   Posjetite stranicu Nutrilite Body Cleansing Programa2 da biste pogledali videozapis s detaljnim objašnjenjima programa.

   Program je namijenjen samo za odrasle

   Ne uzimajte Nutrilite Sikavicu ako ste trudni ili dojite. Ako imate zdravstvenih problema ili bolujete od bolesti koja pogađa jetru ili žučni sustav odnosno začepljenja žučovoda ili žučnih kamenaca, ne preporučuje se uzimanje Nutrilite Sikavice. Ako uzimate bilo kakve lijekove, trebali biste potražiti savjet svog liječnika.

   1 Alat Destination Wellbeing u mobilnoj aplikaciji Amway Xperience dostupan je od siječnja 2023.
   2 Stranica Nutrilite Body Cleansing Programa dostupna je od siječnja 2023.