€ 140,22
(Prikaži sve)
Količina:

  Snažan električni blender velike brzine Nutrilite olakšava izradu hranjivih smoothija, frapea, umaka i još mnogo toga na brz i praktičan način.

   

  Koje su blagodati proizvoda za vas

  • Dodajte elegantan, snažan alat u svoju kuhinju s kućištem od nehrđajućeg čelika i energetski učinkovitim motorom* koji dostiže do 28 000 o/min.
  • Dolazi sa staklenom posudom zapremnine 1,8 l i ugraviranom vagom te kemikalije ni mikroplastika neće dospjeti u hranu.
  • Obuhvaća tri unaprijed zadana programa (drobljenje leda, izrada smoothija, interval), pulsiranje i bezstupanjski regulator brzine za sve načine blendanja koji će vam trebati.
  • Omogućuje blendanje različitih sastojaka – uključujući Nutrilite biljni protein ili vlakna u prahu – u ukusne smoothije ili zdravu hranu kao što je humus.
  • Podržava aktivan životni stil svojom čašom Blend & Go Cup od tritana koja je snažna, lagana i jednostavna za čišćenje i nošenje.

  *Blender i motor omogućuju načine za isključivanje i stanje pripravnosti koji ne prelaze primjenjive zahtjeve za potrošnju energije Direktive o ekološkom dizajnu 209/125/EZ.

  Zašto bi vam se proizvod mogao svidjeti

  Električni blender velike brzine Nutrilite elegantan je i snažan kuhinjski alat koji vam pomaže u održavanju zdravih, hranjivih ciljeva.

  Opremljen je snažnim motorom od 1200 W koji omogućuje blendanje brzinama do 28 000 o/min i trima unaprijed zadanim programima (drobljenje leda, izrada smoothija i interval) te postavkama za pulsiranje i bezstupanjskim regulatorom brzine.

  Obuhvaća i laganu i prijenosnu čašu & Go koja dolazi s vlastitim postoljem za blendanje, oštrim kompletom četiriju oštrica od nehrđajućeg čelika i poklopcem te je sjajan način za održavanje aktivnog životnog stila.

  Električni blender velike brzine Nutrilite prodaje isključivo Nutrilite.

  Činjenice o proizvodu

  • Tri unaprijed zadana programa (drobljenje leda, izrada smoothija, interval) te pulsiranje i bezstupanjski regulator brzine.
  • Sve se komponente mogu prati u perilici posuđa, osim oštrica od nehrđajućeg čelika i postolja.
  • Motor od 1200 W omogućuje do 28 000 o/min

  Ključne značajke

  Visokokvalitetni materijali i komponente: Oštrice od nehrđajućeg čelika prehrambene kvalitete pružaju sjajne rezultate blendanja, a otporna staklena posuda sprječava da kemikalije i mikroplastika dospiju u hranu. Nožice otporne na klizanje i funkcije automatskog čišćenja čine blender sigurnim i jednostavnim za upotrebu.

  Snažan motor, osam oštrica i širok raspon značajki (uključujući drobljenje leda, izradu smoothija i interval) čine ovaj blender savršenim za obradu različitih namirnica i izradu brojnih recepata, uključujući smoothije, frapee, umake, juhe i pire.

  Čaša Blend & Go koja ne sadrži BPA od tritana lagana je, čvrsta i prenosiva, a dolazi s vlastitim postoljem za blendanje i četiri oštrice. To omogućuje jednostavnu integraciju hranjivih i ukusnih blendanih smoothija u vaš aktivni životni stil.

  Način korištenja

  • Detaljno pročitajte priručnik prije prvog korištenja i slijedite upute tijekom upotrebe.
  • Potrebno je primijeniti određenu silu za uklanjanje oštrica alatom iz posude. Uzevši u obzir snagu električnog blendera velike brzine Nutrilite, važno je da oštrice dobro sjednu u staklenu posudu jer ćete tako izbjeći potencijalna curenja. Provjerite jesu li oštrice čvrsto na svom mjestu nakon čišćenja / prije upotrebe.
  • Staklena posuda jednostavno se stavlja na postolje blendera i nije ju potrebno zakretati ili okretati – ergonomski je dizajnirana za dešnjake i ljevake.
  • Čaša Blend & Go jednostavno se stavlja na postolje blendera – nije ju potrebno zakretati ni okretati. Lagano je pritisnite prema dolje tijekom blendanja.
  • Sve komponente, osim oštrica i postolja, mogu se prati u perilici posuđa.

  Tehnički podaci

  Težina:

  • Postolje i staklena posuda električnog blendera velike brzine Nutrilite: pribl. 3,9 kg
  • Čaša Blend & Go: pribl. 0,3 kg
  • Alat za uklanjanje oštrica: 40 g

  Dimenzije:

  • Električni blender velike brzine Nutrilite sa staklenom posudom: 20 (D) x 17,5 (Š) x 43,4 (V) cm
  • Čaša Blend & Go: 24,5 (V) x 7 (Š) cm

  Oštrice blendera i čaše Blend & Go izrađene su od nehrđajućeg čelika (s oznakom prehrambene kvalitete SUS420)

  Razina buke:
  Na maksimalnoj brzini razina buke manja je od 90 dB. Na udaljenosti od 1 m od proizvoda razina pozadinske buke iznosi manje od 65 dB.

  Kapacitet:
  Posuda za blendanje: 1,8 l
  Čaša Blend & Go 0,6 l

  Duljina kabela za napajanje iznosi otprilike 1 m.