Količina:

  Nutrilite češnjak dodatak je prehrani s prahom češnjaka. Češnjak doprinosi normalnom radu imunološkog sustava, povećava otpornost protiv privremenog stresa i održava zdravlje srca te normalnu razinu kolesterola.

  Ovaj proizvod praktičan je način iskorištavanja blagotvornog djelovanja češnjaka bez neugodnog zadaha. Češnjak u ovom proizvodu kombiniran je s ugodnim okusom metvice. Češnjak i metvica iz ovog proizvoda dobiveni su s Nutrilite farme u Trout Lakeu.

  • Češnjak održava zdravlje srca i normalnu razinu kolesterola. On također doprinosi normalnom radu imunološkog sustava.
  • 2 tablete sadrže najmanje 13,5 mg aliina i 6 mg alicina. Alicin se stvara kada se češnjak zgnječi i kada njegove dvije komponente, aliin i aliinaza, međusobno djeluju. On daje miris svježem češnjaku.
  • Ugodan okus peperminta štiti od neugodnog zadaha.
  • Zaštitni unutrašnji sloj djeluje na način da štiti aktivne komponente u češnjaku na njihovom putu kroz kiselo okruženje u želucu i oslobađa ih u crijevima kako bi bili djelotvorni.
  • Bez umjetnih sladila, boja, aroma i konzervansa.
  • Proizvod nije pogodan za vegane/vegetarijance.
   
  PROSJEČNO SADRŽI  PO TABLETI   U 2 TABLETE 
  Češnjak koncentrat 385 mg 770 mg

  Oni koji žele nadopuniti prehranu blagotvornim djelovanjem češnjaka, no bez neugodnog zadaha.

  Preporučena doza

  Uzmite 2 tablete dnevno, najbolje uz obrok.

  Savjet

  Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Bočicu držati čvrsto zatvorenom. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.